Celebrity News

Venčanica ličila na svadbenu tortu, on u odelu šerpa boje: Hit fotografija sa venčanja Anabele i Gagija, njena frizura će vas šokirati

Fotografija sa venčanja Anabele i Gagija oduševila je javnost

Venčanica ličila na svadbenu tortu, on u odelu šerpa boje: Hit fotografija sa venčanja Anabele i Gagija, njena frizura će vas šokirati

Ata Images

Anabela Atijas i Gagi Đogani, nekadašnji članovi grupe "Funky G" i bivši supružnici, ni tri godine nakon završetka rijalitija u kojem su oboje bili učesnici i gde su bez zadrške javno izneli sav prljav veš, nisu u dobrim odnosima iako su iz velike ljubavi dobili dve ćerke Lunu i Ninu. Pored toga što su stvorili veliku porodicu, njih dvoje činili su jednu od najpopularnijih grupa devedesetih godina i ostavili su veliki trag u jugoslovenskoj dens muzici, a o njihovim muzičkim uspesima i danas se priča. Kada su snimili prvi album 1994. godine imali su tu sreću da pesma "Samo u snu" napravi pravi bum i postane veliki hit, a o popularnosti ove pesme izveštavao je čak i "CNN". Tada su i uplovili u romansu i već sledeće godine stali na ludi kamen, a koliko su se zaista ludo voleli i podržavali, svedoči i jedna fotografija sa venčanja Anabele i Gagija koja je nedavno isplivala u javnost.

Anabela je blistala u tradicionalnoj sneg beloj venčanici od čipke i i dugačkim velom, a mnoge je iznenadila njena boja kose, jer se retko ko seća da je u to vreme bila plavuša. Sa druge strane, Gagi je imao dužu kosu, a za ovu posebnu priliku on je odabrao plavo odelo i kravatu interesantnog dezena.

Pročitajte: Novo lice Anabele Atijas - Zategla se i potpuno promenila intervencijom, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Instagram

 

Prelepi, mladi i vidno zaljubljeni, savršeni su epiteti kojima bi se mogla opisati ova fotografija sa venčanja Anabele i Gagija, a da se sa tim slaže i većina njihovih fanova, govori mnoštvo lajkova koje su veoma brzo prikupili na društvenoj mreži Instagram, a jedan od najzapaženijih komentara bio je kako odlično izgledaju shodno vremenu kada je fotka nastala.

Inače, popularni par upoznao se u Gagijevoj plesnoj školi, zavoleli su se i venčali 8. marta 1996. godine. Ipak problemi među njima bili su nepremostivi, te je usledio krah i nakon brojnih pokušaja da spasu zajednicu. Svako je krenuo svojim putem, a pevačica je sreću pronašla pored sadašnjeg partnera Andreja Atijasa sa kojim je dobila ćerku Blankicu.

Fotografije najmlađe ćerke Anabele Atijas možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Loading