Celebrity News

Bolest Dragana Jovanovića sledila lekare i porodicu: Glumac bije NAJTEŽU BITKU, Branka je uz njega (FOTO)

Bolest Dragana Jovanovića zadavala mu je muke

Bolest Dragana Jovanovića sledila lekare i porodicu: Glumac bije NAJTEŽU BITKU, Branka je uz njega (FOTO)

Ata Images

Bolest Dragana Jovanovića uticala je na mnoge sfere njegovog života, a sve je počelo 2018. godine kada je bio prinuđen da se zbog zbog jakih bolova u leđima prouzrokovanih diskus hernijom povuče sa glumačke scene.

Iako odlučan u nameri da zdravlje stavi na prvo mesto, Gagi ovu odluku nije doneo lako i tada nije ni slutio da će pauza trajati skoro pet godina.

 

Instagram printscreen

 

 

U jednom intervjuu ispričao je da zbog diskus hernije nije mogao da bude po nekoliko sati fizički aktivan i da mu je posao u pozorištu postao previše zahtevan, te je povremeno snimao filmove i serije, kada mu je to zdravlje dozvoljavalo.

- Poslednjih godina sam živeo, ali sam malo i radio, mnogo razmišljao, beležio najviše poeziju, ali i prozu. Bavio sam se stvarima koje me zanimaju. Zdravlje mi je mnogo bolje, bolove u kičmi osećam ponekad, ali su sada podnošljivi, mogu da funkcionišem. Dosta vremena proveo sam u prirodi, na Zlatiboru - ispričao je glumac jednom prilikom za "Gloriu", a u emisiji „Zdravi sa dr Katarinom Bajec“ otkrio još neke detalje kada je u pitanju bolest Dragana Jovanovića.

 

ATA Images

 

 

- To je davno počelo. U životu sam napravio dve kuće i bukvalno – gurao sam kolica, mešao malter… Pritom volim sport, igrao sam tenis kao za zlatnu medalju.

- To je bolelo, igrao sam s tim bolom, a onda više nisam mogao da izdržim. Tenis je, mislim, najgori sport za tu vrstu povrede.

- Otišao sam na magnetnu rezonancu da vidim šta se dešava, kad sam se jednom jako ukočio. Ljudi su mi pokazali snimak: Vidite, vama je ovo iscurelo u kičmenom stubu, vi morate na operaciju - iskren je bio Gagi koji je problem rešio strogom disciplinom i istezanjem.

Pročitajte: Ovaj brak ionako NIJE BIO ZA MENE - Posle toliko godina Branka Pujić PRELOMILA i priznala DA NE PODNOSI Gagija, Anđela saznala iz novina

 

- Jedan mladi doktor rekao mi je da se njegova devojka oporavila i vratila taj diskus tako što je vežbala i išla na istezanja. Počeo sam da idem na istezanja, bio sam i u banjama, u Banji Koviljači i u Blatu.

- Zajedno sa vežbama je pomoglo. Posle šest meseci nisam prepoznao moj snimak. Pitao sam da li je moguće da sam ga vratio, kažu jeste - ispričao je Jovanović.

 

Instagram

 

 

Bolest Dragana Jovanovića bila je uporna, te je glumac iz korena promenio način života.

Pročitajte: Kuća Dragana Jovanovića na planini je SAN SNOVA! Zavirite u porodičnu oazu mira idealnu za beg od gradske gužve (FOTO)

- Čovek mora da zna kako da se podiže iz kreveta, ako hoće nešto da podigne da mora da čučne…

- To je gomila pravila o kojima treba misliti, ali s obzirom na to kako to zna da boli i kako se osećaš, vrlo lako zapamtiš sve to. Samo da ne ležim u krevetu i da ne mogu da se pomaknem - kaže popularni glumac, koji sve više vremena provodi u prirodi van grada,  tačnije u jednom mestu u blizini Zlatibora gde ima vikendicu.

 

Komentari (0)

Loading