Lifestyle

Dom Miloša Samolova na Novom Beogradu prvi put pred očima javnosti! Sve ste očekivali, ali ovo ne (FOTO)

Miloš Samolov dom i svoju porodicu godinama skriva od očiju javnosti

Dom Miloša Samolova na Novom Beogradu prvi put pred očima javnosti! Sve ste očekivali, ali ovo ne (FOTO)

Ata Images

Miloš Samolov dom na Novom Beogradu održava poput pravog požrtvovanog domaćina, malo samostalno, malo uz pomoć svoje porodice, koju godinama unazad skriva od medija.

Svetla reflektora nikada ga nisu zanimala osim onih u pozorištu naravno, te tako povučeno i skromno, ne dozvoljavajući javnosti da zaviri u njegovu intimu, živi i radi već više od dve i po decenije, a malo ko zna da je ovaj rođeni Beograđanin studije glume završio u Novom Sadu i to na klasi Mire Banjac. 

Pročitajte: Osvojila ga je! Nikola Kojo uslikan sa našom poznatom folk pevačicom - Vreme je da i javnost ovo vidi (FOTO)

U Vojvodinu ga je odvela sudbina ali je detinjstvo proveo u blokovima na Novom Beogradu, gde i sada živi sa porodicom, a ako je suditi po njegovoj najnovijoj objavi na Instagramu lokal patriota je.

Privatni album

 

Izuzetno Samolov ceni svoj kraj, a stan u soliteru broj 3 u Bloku 21 njegova je oaza mira.

Instagram

 

Ovih dana on se posebno ponosi time odakle potiče a sve iz jednog jedinog razloga.

Baš tu u Bloku 21, tradicionalno šesti put po redu u subotu i nedelju biće održan "Sportski vikend". U to ime glumac je prošetao terenima oko svoje zgrade i pokazao gde će se koji sportisti takmičiti, a u jednom trenu spomenuo je i sina, kojeg ima u braku sa rediteljkom Majom Miloš, što je pravi presedan.

Instagram

 

Napomenuo je, naime, da njegov naslednik trenira stoni tenis, što je i on činio u mlađim danima, a istakao je i da je voleo košarku.

Pročitajte: Najteži trenuci za Slobodu - Svi detalji bolesti Vojina Ćetkovića i boravka u BOLNICI

Pozvao je Samolov sve zainteresovane da se pridruže sportskom dešavanju, obećao lepo druženje, hranu i piće, a fanovi su ostali pod utiskom jer je Miloš Samolov dom po prvi put pokazao i spomenuo člana porodice, što inače nikada ne čini.

Instagram

 

On inače jako slabo koristi društvene mreže, još slabije daje intervjue a o njegovim najbližima do danas se nije znalo apsolutno ništa.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading