Bela jelka, lampice i Krcko Oraščić: Ovako izgleda praznična idila u domu Dragane Mićalović FOTO
16/12/2025
54 min
Jelka Dragane Mićalović posebna je
Autor: Andrea Netović | 18/05/2024
Printscreen Rts
Najbliži prijatelji kažu da ne zna da kuva, ćerka Luča voli samo njene salate, međutim, jedan recept Hristine Popović potpuni je favorit.
Glumica je svoja kulinarska iskustva imala prilike da pokaže u emisiji Javnog servisa „Na večeri kod”, gde je nekoliko puta istakla da nije sigurna šta radi.
U šaljivom tonu ona je istakla i da je odrasla sa majkom balerinom koja joj nikada ni jaje nije ispržila te da je to glavni razlog njenog nesnalaženja za šporetom.
Printscreen Rts
Uprkos uticaju porodice uspela je da u susretu sa raznim ljudima i raznim kulturama širom sveta proširi svoje vidike po tom pitanju.
Voli zdravu ishranu, obroke koji se sastoje od povrća, a upravo takav jedan recept Hristine Popović osvanuo je i u javnosti.
Printscreen Rts
Za potrebe pomenute emisije u svom domu ona je spremila stek od karfiola ali na svoj način.
Sastojci: Printscreen Rts
- glavica karfiola
- puter
- bundevino ulje
- so sa tartufima, biber
- batat
- enoki pečurke
Prirema:
Karfiol očistiti od liski i korena, zatim ga oprati pa iseći na kolutove iliti kriške.
Kada je jedna strana dobila boju, treba je okrenuti, a zatim poklopiti folijom i ostaviti na vatri 20-30 minuta da se „okupa” u puteru.
U međuvremenu oljuštiti, skuvati batat, izgnječiti ga, pa posoliti i pobiberiti.
Printscreen Rts
Pri serviranju na tanjir dodati bundevino ulje, zatim spustiti pire od batata pa preko stek od karfiola a na njega obrađene enoki pečurke.
Printscreen Rts
Prijatno!
Bela jelka, lampice i Krcko Oraščić: Ovako izgleda praznična idila u domu Dragane Mićalović FOTO
16/12/2025
54 min
Jelka Dragane Mićalović posebna je
Teško mi pada što moja porodica nije sa mnom: Za Pejovića je kraj godine posebno emotivno bolan
15/12/2025
13h
Porodica Aca Pejovića za njega je svetinja
Komentari (0)