Lifestyle

Sužava obim struka i utiče na mladolikost: Isprobajte obrok salatu Nade Macure, jedan sastojak čini čuda

Recept Nade Macure za obrok salatu

Sužava obim struka i utiče na mladolikost: Isprobajte obrok salatu Nade Macure, jedan sastojak čini čuda

R. Z. / ATA Images

Poznata doktroka ima recept koji osim što je zasitan obrok ima brojne lekovite benefite za naš organizam. Uprkos tome što je veliki gurman, recept Nade Macure je da se obroci pripremaju na zdrav način, kako biste očuvali zdravlje organizma, telesnu težinu i mladolikost.

Recept Nade Macure za obrok salatu koja jača imunitet, štiti od bolesti i reguliše telesnu težinu je sve što vam treba ukoliko imate u planu da poboljšate kvalitet ishrane i života.

Pročitajte: Da čestitamo ili da se zabrinemo? Nada Macura uslikana mršavija nego ikad, vidna transformacija doktorke budi sumnje (FOTO)

– Unos vitamina je od izuzetne važnosti! Organizam mora da ima jak imunitet da bi svaku vremensku promenu mogao da podnese – izjavila je doktorka Nada Macura, pa dala svoj predlog za doručak.

Moja preporuka je da napravite salatu, vitaminsku bombu! Jednostavno se priprema, a izuzetno je zdrava – ističe čuvena doktorka. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sve što vam je potrebno:

  • jabuka 
  • pomorandža
  • grejp
  • cvekla
  • limun

Sve sastojke usitniti, iseckati ili izrendati i preliti limunovim sokom. Po želji, možete dodati i maslinovo ulje. Redovna konzumacija vitamina osnažiće vaš organizam.

' Leti je savet laganija hrana ne mnogo začinjena, niti jaka. Nikako paprikaši i slično. Ljudi jedu usred leta jagnjetinu ispod sača, ali to strašno opterećuje. Prvo opterećuje želudac, drugo krv, ona ode u želudac na toliko varenje, a s druge strane je neophodna pravilna cirkulacija.

- Od hrane je najbolje, recimo, na roštilju ispeći skušu, koja je jedna od najzdravijih riba. Alkohol nikako ne preporučujem kada su visoke temperature, čak ni uz ručak ' savetuje Nada.

 

Komentari (0)

Loading