Lifestyle

Kako da sačuvate ljubavnu zajednicu u izazovnim vremenima

Kada vam se čini da je vaša romansa ili brak na klimavim nogama i kada mislite da se nalazite u situaciji iz koje nema izlaza, a volite osobu s kojom ste, savetujemo vam kako da opstanete u zajednici u ovim nesigurnim i izazovnim vremenima

Kako da sačuvate ljubavnu zajednicu u  izazovnim vremenima

Iako je trenutna situacija blaža nego ona koja je vladala prošle godine, i dalje mnogo više vremena nego inače provodimo u našim kućama, "zatvoreni" s partnerima i muževima.

Nekada to lepo utiče na odnos, a nekada loše. Takva situacija ne mora biti uzrok problema u vezi ili braku. Ako vas zanima kako opstati uprkos tome što nam se život promenio, pa smo mnogo nervozniji prema partneru ili suprugu, imamo savete za vas.

Nemojte sanjati o nekim stvarima koje nikad niste rekli naglas i onda očekivati da ih partner ostvari. Ako neke stvari želite, recite to.

Često smo robovi naših rasporeda, a u svemu želimo da svima koje volimo posvetimo dovoljno pažnje. Često tada zaboravljamo na najvažniju osobu.

Zato se pobrinite da barem jedno veče nedeljno, koje će biti posvećeno samo vama.

Pročitajte: Jovana Hismajr, lajfkouč i suosnivačica dualne terapije - Ljubav je rešenje

Photo by Vasyl Potochnyi from Pexels

 

 

Kada svedočite razdvajanju parova u vašoj okolini, Ako su vam bliski, verovatno imate uvid u njihove probleme. O njima možete razgovarati s vašim partnerom kako biste zajedno videli krećete li se i sami u lošem smeru. Učenjem na tuđim greškama možete Postoje trenuci kada jednostavno morate vežbati strpljenje. Recimo, ako vam se neki član porodice vašeg partnera ne sviđa, ne morate to stalno naglašavati. S tom osobom budite ljubazni, ali na distanci.

Komunikacija može biti verovatno s vašim partnerom želite da imate otvorene rasprave, ali istovremeno ne želite da preterujete.

Naime, moguće je od obične sitnice napraviti veliki problem kada razgovor ode predaleko. Zato je dobro.

Ako stvarno mislite da je nešto problem, sedite i rešite ga. Ako za neku stvar mislite da je mala i beznačajna, onda je pustite.

Ne dopustite malim svakodnevnim stresovima da utiču na vašu vezu. Ako se međusobno cenite, vaš odnos pružiće vam sigurnost kakvu retko ko može pružiti.

Pročitajte: Znakovi za uzbunu - Da li je trenutak za raskid?

Photo by RODNAE Productions from Pexels

 

 

Družite se s ljudima koji su srećni. Većina ljudi ima naviku da kupi osobine onih s kojima su bliski. Ako se okružite srećnim parovima, to će imati pozitivno dejstvo na vašu vezu.

Komentari (0)

Loading