Lifestyle

Njene koleginice ne izlaze iz garderobera, a ona ulaže u OVO! Detalj u stanu Kaće Grujić otkriva čime je osvojila Gobelju (FOTO)

Stan Katarine Grujić i Marka Gobeljića u procesu je sređivanja, a tročlana porodica uskoro će se useliti u svoj novi dom

Njene koleginice ne izlaze iz garderobera, a ona ulaže u OVO! Detalj u stanu Kaće Grujić otkriva čime je osvojila Gobelju (FOTO)

Stan Katarine Grujić i Marka Gobeljića u procesu je sređivanja i uskoro će biti useljiv. Prostrana nekretnina u luksuznom naselju na Novom Beogradu cela je u prozorima, pa je pogled koji se pruža iz njihovog novog stana zapanjujuć.

Instagram

 

Kaća se odmah nakon svadbe prepustila novim slatkim mukama, uređenju stana pa je otkrila kako napreduju pripreme. I dok njene koleginice sređuju skupocene garderobere, Kaća je fokus stavila na kuhinji.

Stan Katarine Grujić biće uređen po najnovijim standardima za uređenje enterijera, pa je kuhinja zamišljena kao "open space", koji je od trpezarije i dnevnog boravka odvojen samo ostrvom, na kome će se nalaziti radna površina na kojoj će Kaća pokazati svoje kulinarske veštine.

Pročitajte: Najskuplji estradni dom - Zavirite u luksuznu vilu Katarine Grujić na Voždovcu (FOTO)

Instagram

 

Ipak, iako joj je svaki detalj u novom porodičnom domu izuzetno važan, Kaća je posebnu pažnju posvetila izboru nameštaja i detalja za sobu svoje ćerkice Katje, pa je sve poručila iz inostranstva i očekuje da u narednih nekoliko dana, kada nameštaj stigne sredi i najlepši kutak u domu.

Komentari (0)

Loading