Celebrity News

Jelena Kostov u poodmakloj trudnoći se skinula u kupaći: Svi su komentarisali jedno (FOTO)

Trudna Jelena Kostov uživa sa porodicom na moru

Jelena Kostov u poodmakloj trudnoći se skinula u kupaći: Svi su komentarisali jedno (FOTO)

Instagram

Mada u semom mesecu trudnoće pevačica Jelena Kostov nije želele da propusti letovanje sa suprugom Miljanom i sinom Milijom. Budući da je po savetu lekara otkazala sve svoje nastupe i da ima vremena na pretek, potpuno se posvetila porodici, koja je uostalom njena mirna luka i najveća pokretačka snaga.

Pročitajte: Nakon saznanja da čeka ćerku Jelena Kostov ekskluzivno za Story: Otkazala sam sve nastupe, lekar mi savetuje da ležim i mirujem

Na letovanje u Grčku, po svoj prilici na Mikonos, krenula je sa željom da što više uživa u društvu svoja dva momka, ali i da se osunča i psihički pripremi za neprospavane noći, grčeve bebe, temperaturice, kenkanja, alii najlepše osmehe i bezuslovnu ljubav, što je sve čeka kroz dva meseca.

Pročitajte: Trudna Jelena Kostov otkrila: Neke sreće se rečima ne mogu opisati (video)

Ako je suditi po njenim postovima na društvenim mrežama, trudna Jelena Kostov, baš to i radi. Iskoristila je priliku i da se što više fotografiše, a posebnu pažnju privukla je njena slika u kupaćem kostimu pored mora. Svi su primetili da se osim stomaka više nigde nije ugojila, da je zapravo zgodnija i lepša nego ikada. Pevačica divno nosi trudnoću, iako je priznala da se ona po mnogo čemu, pa i po tome što nosi ćerku, razlikuje od prethodne. Za Story je ispričala da je mori dosta slatkih muka, ali da uprkos tome uživa u svakom trudničkom danu, čemu svedoči i njena rečenica ispod fotografije u kupaćem.

- Razumeš život tek kada osetiš da raste u tebi.

Komentari (0)

Loading