Celebrity News

Voyage i Nucci kupili stanove kod Popovića! Viki posredovala da mladi reper kupi penthaus (FOTO)

U novom elitnom naselju „Lux 51“ na Bežanijskoj kosi danas je počela prodaja stanova Saše Popovića, a među prvim stanarima upisali su se popularni reperi Voyage i Nucci

Voyage i Nucci  kupili stanove kod Popovića! Viki posredovala da mladi reper kupi penthaus (FOTO)

Z. K. Munja

Tinejdž zvezde pazarile su stan u luksuznom kompleksu, čiji je investiror upravo Popović, a kupovini je posredovala pevačica Viki Miljković, koja je i ekskluzivni zastupnik ovog luksuznog naselja. 

Z. K. Munja

 


- Uvek sam se pitao kada će da dođe ta penzija da ne radim ništa i da odmorim dušu. Međutim, nije baš tako jednostavno ne raditi ništa i biti penzioner. Zato sam odlučio da uložim ovde u Srbiji, da ovde privređujem. Namestilo mi se da kupim plac preko puta kuće, na najlepšem delu našeg naselja. Bez obzira što sam ja jedan od investitora uzeli smo ovde Suzana i ja dva stana za našu decu, Aleksandru i Danijela. Drago nam je da će biti blizu naše kuće i da ćemo moći pod stare dane da dolazimo i viđamo unuke. Moram i da pohvalim Viki, ona je napravila jednu ozbiljni firmu za prodaju i opremanje stanova tako da sam siguran da će i naše opremiti fantastično - u jednom dahu je rekao Popović.

Z. K. Munja

 

Sreću zbog novi nekretnina nisu krili ni Vojaž i Nući koji su potpuno očekivano svoje poverenje poklonili Popoviću i Violeti.

Z. K. Munja

 

- Kupio sam penthaus i već razmišljam da li da uzmem i lokal. Mislim da je ovo jako dobra priča. Viki znam odavno, a Sašu sam danas upoznao. Jako je prizeman i pametan, čak mam osećaj kao da ga znam već dugo - rekao je Vojaž. 

Z. K. Munja

 

Osim Vojaža i Nućija, u velelepni objekat će se uskoro useliti i veliki broj javnih ličnosti, među kojima su sportisti i pevači.

Z. K. Munja

 

Komentari (0)

Loading