Celebrity News

Više se ne krije: Ognjen Amidžić nastavio dalje, evo sa kim se viđa posle RAZVODA (FOTO)

Ognjen Amidžić nakon razvoda posvetio se sebi

Više se ne krije: Ognjen Amidžić nastavio dalje, evo sa kim se viđa posle RAZVODA (FOTO)

Pre nekoliko meseci Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska zajedničkim saopštenjem objavili su da je na njihov deset godina dug brak stavljena tačka, a ubrzo nakon toga svako je krenuo svojim putem. Za razliku od manekenke koja je i te kako aktivna na društvenim mrežama te pratioce obaveštava o svakodnevnim aktivnostima, popuarnog voditelja nemamo tako često prilike da vidimo u javnosti. Sada je ekipa "Paparazzo lova" usnimila kako i sa kim on provodi svoje slobodno vreme, a mnogi se slažu da je Ognjen Amidžić nakon razvoda rešio da okrene novi list.

Pročitajte: Nedostaješ mi da mi kažeš da će sve biti u redu... Danijela Dimitrovska se slomila na Instagramu, poslala tužnu poruku (FOTO)

youtube printscreen

 

Ognjen je po svemu sudeći nastavio život dalje te pokazao da za patnju kod njega nema mesta, a osim uobičajenih dnevnih aktivnosti koje obavlja, on je pokazao da i te kako uživa u dobrom piću i hrani te je obišao nekoliko poznatih beogradskih lokala u kojima se opuštao neko vreme.

Pročitajte: KAD PRE? Nedelju dana nakon RAZVODA Ognjen Amidžić u ludom provodu (FOTO)

youtube printscreen

 

Zatim, on se uputio u školsku ustanovu koju pohađa njegov naslednik i jasno stavio do znanja da je veoma posvećen otac koji i pored brojnih obaveza pronalazi vreme za sina Matiju, te svoje očinske dužnosti Ognjen Amidžić nakon razvoda ne zapostavlja.

Pročitajte: Da li se istorija ponavlja Ognjenu Amidžiću? Ovo je njegova prva supruga i tokom njihovog razvoda dešavala mu se ISTA STVAR (FOTO)

youtube printscreen

 

Uskoro devetogodišnjak, veoma se obradovao tati te je u punom trku pohrlio u njegov zagrljaj, a simpatični dvojac zatim se uputio ka poznatom beogradskom sportskom centru gde dečak vredno trenira tenis, a tata mu pruža svu podršku.

Komentari (0)

Loading