Celebrity News

Ana Ivanović potvrdila ono čega su se svi plašili: Prestala sam više bilo šta da očekujem! Pročitajte njeno saopštenje (FOTO)

Bračna kriza Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera tema je svih medija

Ana Ivanović potvrdila ono čega su se svi plašili: Prestala sam više bilo šta da očekujem! Pročitajte njeno saopštenje (FOTO)

Brax

Sedam godina je prošlo otkako su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger stali na ludi kamen. S obzirom na razliku u jeziku, mentalitetu, karakterima mnogi su zaljubljenom paru tada predviđali brz razlaz, na njihovu sreću to se nije obistinilo. Bračna kriza Ane Ivanović i Bastijana Švjnštajgera koja se ubrzo posle svadbenog veselja naslućivala nije se dogodila.

Naprotiv, bivša teniserka i nekadašnji fudbaler žive svoju bajku, sa svoja tri naslednika.

Pročitajte: Otac Ane Ivanović HITNO otputovao kod ćerke: Miroslav kao da je znao šta će se desiti sa Bastijanom, pogledajte prizor koji je rasplakao sve

Jedno vreme oni su živeli u Kanadi, zatim su se skućili u Austriji, a nije tajna da leto provode na Majorci.

Ana i Bastijan imaju lep brak, skladan, pun razumevanja i poštovanja i čini se da im na tom putu niko ne može stati.

 

Instagram

 

Kako im polazi za rukom da već sedmu godinu braka prolaze bez trzavica i koji je to njihov recept za dobar supružnički odnos Ana je otkrila u svojoj objavi danas.

Ona je, naime, sa pratiocima podelila fotografiju u beloj haljini gde se vidi da je postporođajnu figuru dovela do savršenstva, a ispod nje je napisala.

Pročitajte: Kakva crna bajka: Evo šta se desilo između Ane i Bastijana i zašto je OTIŠAO posle rođenja trećeg deteta

- Ne držite se strogo svojih očekivanja naspram ljudi i života. Dajte im prostora i videćete da će sve što vam je suđeno naći put do vas.

 

Brax

 

Ovom kratkom objavom bivša sportistkinja dala je mali nagoveštaj čega se to ona pridržava kada je reč o bračnim i drugim odnosima.

 

Pročitajte: Priroda je njeno drugo ime: Ana Ivanović se ničega ne stidi, fleke na licu ni ne želi da sakrije (foto)

Očigledno je da kod nje ovakav pogled na život daje odlične rezultate, što je dobar temelj da se bračna kriza Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera nikada i ne dogodi.

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading