Lifestyle

Kraj Bastijana Ana Ivanović živi kao princeza, a pogledajte u kakvom stanu je ostavila roditelje u Beogradu! Pogled na nameštaj sve govori

Dom Ane Ivanović u Beogradu prvi put pred očima javnosti

Kraj Bastijana Ana Ivanović živi kao princeza, a pogledajte u kakvom stanu je ostavila roditelje u Beogradu! Pogled na nameštaj sve govori

Godinama unazad znatiželjni mediji pokušavaju da zavire u dom Ane Ivanović u Beogradu, ali nikome sve do sada to nije polazilo za rukom.

Lepa teniserka svoju intimu vešto je skrivala od radoznale javnosti, delimično jer je sama tako želela, dobrim delo jer njenim roditeljima nije godilo da budu na naslovnim stranama žute štampe.

Instagram

 

Dragana i Miroslav Ivanović nastoje da žive skromno i povučeno, ćerkina svetska slava ih ne fascinira, naprotiv smatraju i veruju da je to nus pojava njene uspešne karijere i čvrsto se drže toga.

Pročitajte: Bastijan se vratio STAROJ LJUBAVI i Ana tu više ne može ništa! Pogledajte fotke iz Minhena koje ubrzano obilaze svet

Ipak, nedavno, ne zna se iz kog razloga tačno dozvolili su domaćoj javnosti da zavire u njihov dnevni boravak.

U svoj dom oni su primili novinarku Miru Adanju Polak, a čini se da nisu očekivali da će ona u najavi intervjua spomenuti kako je razgovor sa Anom obavila baš u njihovoj kući.

Instagram

 

Ako je suditi po kratkoj najavi dom Ane Ivanović u Beogradu svetao je i prostran i stilski uređen.

Svetle boje preovladavaju u dnevnom boravku, čiji centralni deo čine dva troseda bele boje, kao i pravougaoni klub stočić iste nijanse.

Profimedia

 

Sa obe strane su prozori sa kojh vise bele zavese i bež paravani, a celokupan utisak je da je Ana potekla iz toplog kutka.

Često je bivša teniserka govorila kolika podrška su joj roditelji bili na njenom putu, čega su se sve odricali  šta su sve na kocku stavili ne bi li ona postala to što je danas, istovremeno nikada nije izostavljala da napomene da su ona i brat Miloš odrasli u domu u kom su vladali ljubav, poverenje i poštovanje.

Pročitajte: Bajkovito malo sutra! Detalj iz spavaće sobe Ane i Bastijana ZGROZIO SVE, pogledajte kakva je ona zaista domaćica (FOTO)

Dom Ane Ivanović u Beogradu izgleda prekrasno i dovoljno prostrano za četvoro unuka koliko zajedno Dragana i Miroslav od sina i ćerke imaju.

instagram/printscreen

 

Najviše vole kada je porodica na okupu, što su retke prilike budući da bivša sportiskinja već dugo ne živi u Srbiji.

Poklon fotografije doma Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera u Austriji

 

Komentari (0)

Loading