Lifestyle

Ručak Vesne Dedić će vas rasprametiti! Sprema se brzo i jednostavno i od ostatka namirnica u frižideru, a preukusno je (FOTO)

Ishrana Vesne Dedić oduševila fanove

Ručak Vesne Dedić će vas rasprametiti! Sprema se brzo i jednostavno i od ostatka namirnica u frižideru, a preukusno je (FOTO)

Budući da je oduvek imala figuru za poželeti smatralo se da Vesna Dedić pripada redu žena koje ne moraju da brinu o zdravoj ishrani. Po najnovijim saznanjima ispostavilo se da to baš i nije tako. Ishrana Vesne Dedić je hrono i najbolje odgovara autorki emisije "Balkanskom ulicom", koja ne krije da obožava da kuva. 

Priznaje da nakon udaje nije živela u zajednici te da nije imala ni majku, niti svekrvu da joj pokažu kako se šta priprema te tvrdi da je samouka. 

Pročitajte: Haljina Vesne Dedić kao da je izašla iz filma, ali svi joj gledaju u noge i šta je ovo obula- Imate li hrabrosti da je iskopirate? (FOTO)

Iz težnje da postane sve bolja i bolja, postala je vrsna kuvarica koja gotovo svakodnevno gosti prijatelje u svom domu kod Liona, a posebno orna pred šporetom postaje kada joj mezimica Lenka dolazi iz inostranstva.

U jednoj od gledanijih emisija o ženskim malim tajnama skuvaa je jelo Džambolaja, koje se sprema vrlo lako i to od preostalih namirnica iz frižidera.

Boško Karanović

 

U produžetku vam je detaljan opis.

Šolju maslinovog ulja sipati u tiganj. Kada se ulje zagrejalo u njega dodati stari hleb iseckan na kockice i čen belog luka. Sve ispržiti dok se ne dobije žuta boja pa presuti u tanjir, a zatim u isti tiganj dodati još maslinovog ulja, crnog luka, praziluka,1 crvenu papriku na kockice, 1 tikvicu, porcija pečurka i 1 patlidžan što sitnije iseckan. Zatim u sve to vratiti hleb da se doprži. Na samom kraju dodaju se četiri cela jaja. Promešati kao kada se sprema kajgana i poslužiti.

Pročitajte: Vesna Dedić uslikana u kupaćem- Svi je ogovaraju i gledaju u stomak (FOTO)

Ukoliko ne posedujete sve ove namirnice mogu se dodati samo slaninica i jaja ili šta god da imate u frižideru.

printscreen/youtube

 

Ishrana Vesne Dedić podrazumeva jak doručak, ručak i večeru, dozvoljeni su i slatkiši ali opet postoje pravila kojih se ona vrlo pridržava kako bi bila fit.

- Hrono kuvar mi zlata vredi i prvi put u životu imam liniju kakvu hoću a nisam gladna - poručila je Vesna, koja je već dve godine srećno zaljubljena u zgodnog doktora i čini se da veza svakim danom postaje sve ozbiljnija..

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading