Lepota

Vesna Dedić uslikana u kupaćem: Svi je ogovaraju i gledaju u stomak (FOTO)

Vesna Dedić u kupaćem kostimu tema je o kojoj se priča

Vesna Dedić uslikana u kupaćem: Svi je ogovaraju i gledaju u stomak (FOTO)

Ovako izgleda Vesna Dedić u kupaćem kostimu.

Svima je dobro poznato koliko novinarka, voditeljka i spisateljica Vesna Dedić u svom poslu uživa i koliko je svemu što radi posvećena, a sada je došlo vreme za zasluženi odmor i pravo opuštanje na letovanju u Grčkoj.

Pročitajte: Dečko Vesne Dedić objavio fotografije sa Tajlanda - Pogledajte samo koliko je zgodan i koliko se vole! Svi im zavide na LJUBAVI (FOTO)

Sa atraktivne destinacije, ona se revnosno oglašava putem društvenih mreža odakle pratiocima šalje morske pozdrave i po svemu sudeći osim u predivnom letovanju, ona i te kako uživa u svojoj koži.

 

Instagram

 

 

Na iznenađenje mnogih, pozirala je Vesna Dedić u kupaćem kostimu i doslovno napravila bum na društvenim mrežama, jer iako poznata po raskošnoj lepoti, malo ko je imao prilike da vidi kako izgleda u ovako prirodnom izdanju.

 

Instagram

 

 

Iako uveliko u pedesetim, popularno TV lice, svi se slažu, i te kako ima čime da se pohvali, pa su tako fotke na kojima u dvodelnom i veoma atraktivnom bikiniju crvene boje smelo pozira, među najkomentarisanijim temama njenih fanova.

 

Instagram

 

 

Vesna je ponosno pokazala da je u odličnoj formi i da ima sjajnu liniju.

Pročitajte: Prva slika posle ESTETSKOG ZAHVATA - Vesna Dedić uslikana na klinici, pogledajte kako njeno LICE sada izgleda i koliko toga je menjala

Ravan stomak, zategnuto telo i obline na kakvim joj mnoge dame mogu pozavideti došle su do punog izražaja, posebno dok pozira u moru, a preplanuli ten samo je doprineo na atraktivnosti koje joj ni najmanje ne nedostaje.

 

Instagram

 

 

Vesna Dedić u kupaćem kostimu pobrala je brojne komplimente i mnoge muškarce ostavila bez daha, dok pripadnice ženske populacije nisu odolele a da se ne zapitaju koja je tajna njenog savršenog izgleda.

 

Komentari (0)

Loading