Celebrity News

Ana Mihajlovski ponovo stala pred MATIČARA: Njena sreća nikad nije bila veća, pogledajte predivne porodične fotografije (FOTO)

Venčanje Ane Mihajlovski kao tema gradskih kuloara

Ana Mihajlovski ponovo stala pred MATIČARA: Njena sreća nikad nije bila veća, pogledajte predivne porodične fotografije (FOTO)

Privatna Arhiva

Prvo venčanje Ane Mihajlovski  i Mirka Grubina dogodilo se davne 2009. godine. Svega par meseci kasnije par se ostvario u ulozi roditelja te je tako voditeljkina dvoipogodišnja mezimica Iva, koju ima iz vanbračne zajednice sa Goranom Stamenkovićem, dobila pojačanje.

Ana je početkom naredne godine donela na svet ćerku, a potom i sina koji je uneo veliku radost u njen i Mirkov dom. 

Nažalost, supružnici nisu pronašli zajednički jezik u zajednici.

Pročitajte: Kakav je ovo FRAJER! Ana Mihajlovski konačno u javnosti sa mužem Mirkom, svim ženama su pale vilice kad je ušetao prezgodni milioner (FOTO)

Da je zabavljanje jedno, a brak nešto sasvim drugo shvatili su vrlo brzo te je došlo do razlaza, pa i zvaničnog razvoda.

Razdvojeni su živeli neko vreme, a 2020. godine dali su još jednu šansu svom odnosu i čini se da nisu pogrešili.

Instagram

 

Nedavno su se sa svojim naslednicima uselili u sveže renoviran stan, a Ana koja nema običaj da svoju intimu deli sa pratiocima na Instagramu, sredinom leta objavila je fotografiju sa Mirkom dok uživaju kraj obale mora.

Instagram

 

Da će se ponovo dogoditi venčanje Ane Mihajlovski i Mirka Grubina svi su smatrali sledećim korakom, nažalost to se još uvek nije obistinilo, iako je voditeljka svojom jučerašnjom posetom matičaru podgrejala sumnje na tu temu.

Pročitajte: Istina je, i moj sin... Ana Mihajlovski saopštila šta joj se desilo sa detetom, svi joj šalju reči podrške

Mihajlovski se pred vratima matičara pojavila kako bi završila nešto oko preko potrebne dokumentacije, međutim, bila je prozvana tek nakon sat vremena uzaludnog čekanja.

Ceo slučaj snimila je i objavila na Instagramu kao još jednu negativnu stranu radnika po državnim ustanovima, što joj je u poslednje vreme svakodnevna tema.

Instagram

 

Na snimku iz kancelarije matičara našlo se i Anino pojašnjenje slučaja.

Elem, na izvinjenje matičarke i konstataciju da ju je zaboravila, ona je napisala:

- Dakle još jednom: "Ja sam vas zaboravila". Kako ženo, kako jedina sam bila ispred, sat vremena - napisala je Ana i sve one koji su se našli u sličnoj situaciji slatko nasmejala.

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading