Lifestyle

Kuglicama od marcipana Anastasija Ražnatović osvojila je srce Nemanje Gudelja: Svekrva pevačice ih takođe obožava (FOTO)

Recept Anastasije Ražnatović očarao je svekrvu pevačice

Kuglicama od marcipana Anastasija Ražnatović osvojila je srce Nemanje Gudelja: Svekrva pevačice ih takođe obožava (FOTO)

Recept Anastasije Ražnatović oduševio fanove mlade pevačice, koja se očigledno osim na sceni odlično snalazi i u kuhinji. 

Nije tajna da folk zvezda od rođenja ima kućnu pomoćnicu, kao i kuvaricu te da nije imala mnogo potrebe da provodi vreme kraj šporeta.

Pročitajte: Danas je poseban dan za Anastasiju i Gudelja - Pevačica podelila lepe vesti - Ceca presrećna

Svojom voljom naučila je da priprema razne stvari, najpre slatkiše među kojima je i recept Anastasije Ražnatović za marcipan kuglice.

Instagram

 

Našalila se svojevremeno Tasa da je zahvaljujući ovoj poslastici osvojila srce svog izabranika, fudbalera Nemanje Gudelja za kojeg se ove godine trajno udala i zvanično se preselila u Sevilju. 

Pročitajte: Samo jednog muškarca mogla je da zamisli pored majke! Anastasija otkrila detalje iz Cecinog privatnog života

Da li se i u kojoj meri Cecina naslednica bavi gastronomijom u svom novom domu u Sevilji verovatno će ostati tajna, ono što se spekuliše je da je pomenutim kolačima ona očarala prvo svekrvu Oliveru, zatim devera Dragog a zatim i zaovu Vanju, sa kojom je u poslednje vreme uspostavila divan odnos.

Instagram

 

Ako je i vama potrebno da putem stomaka osvojite nečije srce pogledajte recept Anastasije Ražnatović za kuglice sa pistaćima i marcipanom u produžetku.

 

Sastojci:

 

- 200 g marcipana

- 100 g neslanih pistaća

- 2-3 kašike prah šećera

- 200 g bele čokolade

Praktična žena- youtube printscreen

 

 

Priprema: 

Marcipan staviti u jednu dublju posudu. Pistaće iseckati sitno pa dodati marcipanu kao i prah šećer. Sve dobro izmešati tako da se napravi jedinstvena smesa. Od smese praviti kuglice veličine po želji. Rastopiti belu čokoladu, pa kuglice umakati u nju i polagati u papirne korpice.

Komentari (0)

Loading