 
            Kako da vaša deca zavole karfiol, savetuje Tamara Vučić: Njen Vukan samo tako jede (FOTO)
 
                            Miomir Milić
Recept Tamare Vučić bar jednom nedeljno nađe se na Instagramu prve dame i sve oduševi.
Pročitajte:Jutarnja rutina Tamare Vučić sastoji se od jednog posebnog napitka-Doprinosi zdravlju, ali i odličnoj figuri - Dame, obožavaćete ga
Dosta njih nije verovalo da supruga predsednika Aleksandra Vučića uopšte zna da kuva, a kamoli da je u tome ona vrlo spretna kraj šporeta u svom luks domu.
                                                                            
                                        
                                        
                                        
                                                                                                                        
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                
                                     Boško Karanović
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                    
Zbog sina Vukana naučila je i pojedine kulinarske trikove koje praktikuje, te ih sa roditeljima širom naše zemlje rado deli.
Kako bi njen naslednik pojeo ponešto i zdravo pronašla je načine kako da mu to pripremi i dočara na bolji način.
                                                                            
                                        
                                        
                                        
                                                                                                                        
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                
                                     Ata Images
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                    
Recept Tamare Vučić za zapečeni karfiol upravo ima takvu nameru.
Kako on tačno ide pogledajte u produžetku.
Pročitajte: Tamara Vučić u Kini nosi najjednostavniju i najefektniju haljinu ikada- Jedan detalj ju je pretvorio u pravi modni spektakl (FOTO)
Sastojci:
-1kg opranog, očišćenog i isečenog karfiola
-1limun
-1 veza peršuna
-čili u prahu
-kašika meda
-maslinovo ulje
-aleva paprika
-beli luk u granulama
-so, biber
Priprema:
U vatrostalnu posudu rasporediri papir za pečenje i na njega poređati karfiol. Preliti ga maslinovim uljem, dodati so, biber, alevu papriku i beli luk u granulama. Sve zajedno ide u rernu na 200 stepeni 30 minuta.
                                                                            
                                        
                                        
                                        
                                                                                                                        
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                
                                     Instagram
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                    
U međuvremenu pripremiti preliv. Na maslinovom ulju propržiti koru od pola limuna, sok od limuna i vezicu peršuna tanko iseckanu. Instagram
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                         Instagram
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                        
                                                                            
                                        
                                        
                                        
                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                
                                     
                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                    
Za sam kraj dodati čili i med. Sve dobro izmešati pa preliti preko karfiola.
                                                                            
                                        
                                        
                                        
                                                                                                                        
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                
                                     Instagram
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                    
Za decu ide bez čilija, umesto njega može parmezan.
Prijatno!
                                                                            
                                        
                                        
                                        
                                                                                                                        
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                
                                     Instagram
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                    
 
             
             
             
            
Komentari (0)