Celebrity News

Jutarnja rutina Tamare Vučić sastoji se od jednog posebnog napitka: Doprinosi zdravlju, ali i odličnoj figuri - Dame, obožavaćete ga

Ishrana Tamare Vučić posebno je regulisana

Jutarnja rutina Tamare Vučić sastoji se od jednog posebnog napitka: Doprinosi zdravlju, ali i odličnoj figuri - Dame, obožavaćete ga

Miomir Milić/L'Officiel

Svima je već jasno da se ishrana Tamare Vučić oslanja na strog režim, propisan od strane lekara ili, pak, nutricioniste.

Pročitajte: Odelo Tamare Vučić za svaku priliku - Prati figuru tela dok istovremeno prikriva nedostatke - Dame, oduševićete se (FOTO)

Posle rođenja naslednika Vukana prva dama Srbije nije uspevala da skine višak kilograma koji se, što je i normalno, zadržao na rukama, bokovima, stomaku, čak i na licu.

Instagram

 

Ako je suditi po fotografijama sa prijema, Tamarina problematika potrajala je godinu-dve, tačnije sve dok se ozbiljnije nije njome pozabavila.

Budući da već neko vreme izgleda besprekorno, drastično je smršala, ima figuru na kojoj joj sve dame mogu pozavideti, svi su se složili da je to zasigurno rezultat konzumacije zdravih namirnica i redovnog treninga.

Instagram

 

Iako je supruga predsednika Aleksandra Vučića svojevremeno objavljivala da se odlično snalazi u kuhinji, te da često priprema pite, očigledno je da slane i slatke specijalitete priprema isključivo zbog ukućana, prvenstveno naslednika Vukana, a najmanje zbog sebe.

Pročitajte: Tamara Vučić u Kini nosi najjednostavniju i najefektniju haljinu ikada - Jedan detalj ju je pretvorio u pravi modni spektakl (FOTO)

Da je ishrana Tamare Vučić nešto čega se prva dama striktno pridržava i retko „greši“ najbolje svedoče njena izdanja na javnim događajima, gde uz adekvatan autfit uglavnom ističe izvajanu figuru.

Instagram

 

Kako se tačno hrani niko sa sigurnošću ne može da tvrdi, ono što je izvesno je da dan počinje toplim napitkom sa limunom koji osim što je zdrav ima zadatak da topi kilograme. 

 

 

Komentari (0)

Loading