Lifestyle

Nataša Pavlović ima dva recepta za Rusku salatu: Prvi je ukusniji, drugi se brže priprema

Recept Nataše Pavlović za rusku salatu dopašće se svima

Nataša Pavlović ima dva recepta za Rusku salatu: Prvi je ukusniji, drugi se brže priprema

Na Instagramu je osvanuo još jedan poseban recept Nataše Pavlović, a malo je reć da su mu se svi gurmani i domaćice obradovali.

Pročitajte: Nataša Pavlović prvi put javno progovorila o svom poroku- Zdravo se hrani, redovno vežba ali ovome ne može da odoli

Vole instagrameri domaćinske savete bivše manekenke, danas mame dvojice sinova i voditeljke poznatije široj javnosti po nadimku Praktična žena, koji je dobila zahvaljujući istoimenenoj autorskoj emisiji.

Ipak, kako je ovoga puta u pitanju Ruska salata, koju nema ko ne voli, dobila je dodatnu pažnju.

Recept Nataše Pavlović za Rusku salatu nije međutim unikatan, naime, po njenom mišljenju postoji više načina za pripremu ali je ona izdvojila dva.

Instagram printscreen

 

- Donosim vam recept za jednu RUSKU SALATU koju zovem savršenom jer je zaista odličnog, punog ukusa, sa sačuvanim svim zdravim sastojcima zbog načina kuvanja povrća, i čvrste strukture. Druga je brzinska ali sasvim dobra takođe.

Pročitajte:Nikad viđena fotografija Nataše Pavlović i Marka Živića! Svi vide da joj je još uvek u srcu, a evo kako je reagovao sadašnji suprug

1.DUŽI RECEPT ALI SAVRŠENA RUSKA SALATA

Sastojci: 

-400g šargarepe (4-5kom)

-400g krompira (oko 2 kom)

-300g graška

-300g majoneza

-1 čaša pavlake

-300g kuvane šunke (praške, pilećeg mesa)

-200g krastavčića

-4-5 jaja

Priprema:

Krompir skuvati u ljusci da ne bi upio mnogo vode, šargarepu ošišćenu skuvati ali u komadu. Tako će zadržati svoje pune ukuse i neće biti vodenaste kockice kad se iseku.

OHLADITI i jedno i drugo, krompir oguliti pa iseći sve na kockice.

Skuvati grašak i dobro ga procediti. Skuvana jaja, krastavcice i šunku takođ iseckati na kockice. Ja volim na krupnie jer se tako bolje osećaju različiti ukusi ali možete i sitnije.

Izmesati lagano pa dodati majonez i pavlaku (može i kasika senfa). Premazati odozgo sa 100g majoneza. Drzati u frizideru. Posoliti tek pre posluživanja.

 

 

2. BRŽI RECEPT NATAŠE PAVLOVIĆ - RUSKA BEZ ZAMERKE

Sastojci:

-kesa mesavine za rusku salatu 400g

-2 jajeta

-3,4 krastavcica

-200g majoneza (ili pola majonez, pola pavlaka)

-opciono 100g sunke ili nekog drugog mesa (može i bez)

Priprema:

Skuvati mešavinu i DOBRO procediti, ohladiti pa izmešati sa iseckanim kuvanim jajima, krastavčićima i šunkom (po želji). Dodati majonez (sa pavlakom ili bez) pa izmešati.

Odozgo premazati majonezom. Posoliti pre serviranja. Ovako je salata gotova veoma bro a bude takođe ukusna. Za svaki dan je mnogo laksa za pripremu od prve.

 

Komentari (0)

Loading