Lifestyle

Maja Mandžuka pravi tatar biftek sa jednim specijalnim sastojkom! Naziv počinje njenim imenom, a jelu daje poseban šmek (FOTO)

Recept Maje Mandžuke za tatar biftek je prste da poližete

Maja Mandžuka pravi tatar biftek sa jednim specijalnim sastojkom! Naziv počinje njenim imenom, a jelu daje poseban šmek (FOTO)

You tube printscreen rts

Niko nije ni u najluđim snovima mogao zamisliti Maju Mandžuku u kuhinji, ipak ona se po svoj prilici odlično kraj šporeta snalazi i navodno, prema priči njenih voljenih, priprema najbolju hranu na svetu, uvek dodajući posebne sastojke.

Recept Maje Mandžuke, ne jedan, nego čak tri, dospeli su nedavno i do šire publike, a sve zahvaljujući emisiji „Na večeri kod..." koja se emituje na Javnom servisu.

Pročitajte: Čizme Maje Mandžuke samo za smele dame - Da li biste se vi usudili da ih ponesete? (FOTO)

Glumica je, elem, za goste pripremala svakojake đakonije, ali ono što je na svih šest zvanica, koliko u svom domu ugostila, ostavilo najbolji utisak jeste predjelo i to tatar biftek.

You tube printscreen rts

 

Jelo koje se priprema od živog seckanog mlevenog mesa, uz preko petnaestak sastojaka dramska umetnica pripremila je na svoj način, u šali tvrdeći da je njen tatar biftek najbolji na svetu jer poseduje tajni sastojak „Majamicin”.

U produžetku vam je do detalja opisan postupak pripreme.

Recept Maje Mandžuke za tatar biftek

Sastojci:

- 350 g junećeg mesa

- kašičica crvenog luka

- kašičica kapara

You tube printscreen rts

 

- kašičica sitno seckanih kiselih krastavčića

- kašičica soja sosa

- kašičica inćuna

- kašičica kečapa

You tube printscreen rts

 

- pola kašičice senfa

- ljutog sosa po želji (može i ne mora)

- 1 žumance

- so, biber

- rakijska čašica konjaka

 i tani sastojak majamicin

Pročitajte: ​Pobegla sam sa venčanja - Maja Mandžuka otkrila šta je uradila Filipu Živojinoviću, pogledajte fotografiju

Priprema:

U dobro isitnjeno mleveno meso dodati prethodno iseckan crveni luk, zatim kapar, krastavčiće, soja sos, inćune, kečap, senf, ljuti sos, žumance, prstohvat soli, bibera, konjak i potom sve lepo sjediniti da se dobije kompaktna masa.

You tube printscreen rts

 

Iseckati baget na kriške i prepeći ih u tosteru ili u rerni po želji. 

Prijatno!

Komentari (0)

Loading