
Maja Mandžuka pravi tatar biftek sa jednim specijalnim sastojkom! Naziv počinje njenim imenom, a jelu daje poseban šmek (FOTO)
Recept Maje Mandžuke za tatar biftek je prste da poližete

You tube printscreen rts
Niko nije ni u najluđim snovima mogao zamisliti Maju Mandžuku u kuhinji, ipak ona se po svoj prilici odlično kraj šporeta snalazi i navodno, prema priči njenih voljenih, priprema najbolju hranu na svetu, uvek dodajući posebne sastojke.
Recept Maje Mandžuke, ne jedan, nego čak tri, dospeli su nedavno i do šire publike, a sve zahvaljujući emisiji „Na večeri kod..." koja se emituje na Javnom servisu.
Pročitajte: Čizme Maje Mandžuke samo za smele dame - Da li biste se vi usudili da ih ponesete? (FOTO)
Glumica je, elem, za goste pripremala svakojake đakonije, ali ono što je na svih šest zvanica, koliko u svom domu ugostila, ostavilo najbolji utisak jeste predjelo i to tatar biftek.

You tube printscreen rts
Jelo koje se priprema od živog seckanog mlevenog mesa, uz preko petnaestak sastojaka dramska umetnica pripremila je na svoj način, u šali tvrdeći da je njen tatar biftek najbolji na svetu jer poseduje tajni sastojak „Majamicin”.
U produžetku vam je do detalja opisan postupak pripreme.
Recept Maje Mandžuke za tatar biftek
Sastojci:
- 350 g junećeg mesa
- kašičica crvenog luka
- kašičica kapara

You tube printscreen rts
- kašičica sitno seckanih kiselih krastavčića
- kašičica soja sosa
- kašičica inćuna
- kašičica kečapa
You tube printscreen rts
- pola kašičice senfa
- ljutog sosa po želji (može i ne mora)
- 1 žumance
- so, biber
- rakijska čašica konjaka
i tani sastojak majamicin
Pročitajte: Pobegla sam sa venčanja - Maja Mandžuka otkrila šta je uradila Filipu Živojinoviću, pogledajte fotografiju
Priprema:
U dobro isitnjeno mleveno meso dodati prethodno iseckan crveni luk, zatim kapar, krastavčiće, soja sos, inćune, kečap, senf, ljuti sos, žumance, prstohvat soli, bibera, konjak i potom sve lepo sjediniti da se dobije kompaktna masa.
You tube printscreen rts
Iseckati baget na kriške i prepeći ih u tosteru ili u rerni po želji.
Prijatno!
Komentari (0)