Moda

Čizme Maje Mandžuke samo za smele dame: Da li biste se vi usudili da ih ponesete? (FOTO)

Čizme Maje Mandžuke zahtevaju poseban stajling

Čizme Maje Mandžuke samo za smele dame: Da li biste se vi usudili da ih ponesete? (FOTO)

Luka Šarac

Čizme Maje Mandžuke zapale su za oko gledaocima TV Prva, a budući da su vrlo posebne i specifične o njima se priča i na društvenim mrežama.

Pročitajte: Bila je prelepa u Munjama, Filip Živojinović hteo da je ženi, A SADA... Maja Mandžuka se pojavila, iznenadićete se kako danas izgleda (FOTO)

Tema instagramera postale su zahvaljujući voditeljki Irini Vukotić koja je glumicu ugostila sa njom se fotografisala a potom slike objavila na svom profilu.

ATA Images

 

Osim širokog osmeha dveju dama, koje se i privatno druže, u prvi plan dospeli su njihovi autfiti ali najpre čizme Maje Mandžuke.

Jakov Simovic

 

Za početak mnogima nije bilo jasno da li je dramska umetnica obula zaista čizme ili je reč o sandalama sa kajiševima ispod kojih je obula pink čarape.

Pročitajte: Doživela sam strašan potres mozga! Maja Mandžuka otvoreno o najtežim danima

Posle duže dileme svima je ipak bilo jasno da je s obzirom na vremenske prilike Maja za gostovanje ipak obula čizmice ali vrlo specifične koje se ne mogu u sve uklapati.

Instagram

 

Uz njih je ukombinovala tamni džins, belu majicu i pink sako što je naglasilo njenu lepotu i nežnu prirodu.

Pretpostavlja se da Mandžuka, koja je godinama živela u Americi, jedno vreme čak sa Filipom Živojinovićem, i prati svetska modna dešavanja, ovakvih komada u svom garderoberu ima sijaset.

 

Komentari (0)

Loading