Lifestyle

70 kvadrata čistog luksuza: Kaća Živković je stan u Zemunu pretvorila u pravi raj

Dom Kaće Živković je prelep

70 kvadrata čistog luksuza: Kaća Živković je stan u Zemunu pretvorila u pravi raj

Antonio Ahel/ATAImages

Pre nekoliko godina Katarina Živković, posle pobede u jednom rijalitiju, obezbedila je sebi stan u Zemunu od 70 kvadrata. Dom Kaće Živković je u ušuškanom, mirnom kraju, pa joj se, kako sama kaže, najviše dopada što gotovo i nema osećaj da je u Beogradu.

Pročitajte: Nije im bilo dovoljno što imaju svoj stan! Sin i snaja Suzane Jovanović spakovali kofere i napustili Srbiju (FOTO)

Kaća u njemu živi sama. Iako se nedavno spekulisalo da je u drugom stanju ona je to demantovala.

- I vrapci na grani znaju da ja godinama privatni život čuvam od očiju javnosti i ne vidim nijedan razlog da tako ne ostane i ubuduće.

S druge strane, nikada nisam krila da jedva čekam da postanem mama i da je to moja najveća životna želja. - rekla je.

Photo: M.M./ATAImages

 

 

- Sada jedino mogu da vam obećam da, kada se to bude desilo, neću kriti, već ću sa svima vama podeliti najradosniju vest.

 

Ipak je priznala da je zaljubljena. Svoj dom uredila je potpuno prema svojim potrebama. Prostrani dnevni boravak ispunila je knjigama, uspomenama i luksuznim nameštajem.

Pročitajte: Bio je VELIKA LJUBAV Kaće Živković - Gde je danas i sa kim se oženio Bane Janković posle BURNOG raskida (FOTO)

 

 

Kaća je bojama ispunila dnevni boravak dok su za ostatak stana rezervisani mirni tonovi.

 

 

Omiljeni kutak joj je mini-dvorište: terasa u okviru doma, na kojoj svakodnevno uživa u lepim danima, kafi, ali i treninzima.

 

 

Komentari (1)

Loading
Vera

01:21 17.03.2024

Knjige su nasoj estradi obavezna dekoracija! Obavezan je i dupleks. I stilski namestaj. Naravno i neko barokno ogledalo sa odrazom njih (polu)golih na stepenicama dupleksa... Ma, super!