Lifestyle

Dom prepun uspomena: U ovom raskošnom stanu živi Nada Obrić, jedan detalj će vas BAŠ IZNENADITI (FOTO)

Dom Nade Obrić njeno je utočište koje je sama uredila…

Dom prepun uspomena: U ovom raskošnom stanu živi Nada Obrić, jedan detalj će vas BAŠ IZNENADITI (FOTO)

Luka Šarac

Dom Nade Obrić vrlo je pažljivo uređen prostor, koji je po standardima pevačice, koja se svojevremeno i te kako potrudila da joj kutak u kojem najviše boravi bude besprekoran. Legenda narodne muzike, za svoje pratioce na društvenim mrežama „otvorila“ je vrata doma, a mnogi su se oduševili budući da su imali uvid u delić stana u kojem Nada živi.

Pročitajte: Borba sa opakom bolešću nije bila jedina - Ove detalje života Nade Obrić malo ko zna!

 

 

Budući da je u penziji, pevačici je bio imperativ komfor doma, ali i postavljanje detalja u njega, koji je sećaju na neka stara, lepa vremena. Kako je govorila za medije, posebno ponosnom je čini terasa, koju je sama projektovala i koja je njen omiljeni kutak u stanu.

Pročitajte: Emotivna ispovest Nade Obrić - DOKTORI SU BILI U ŠOKU KAD SE BOLEST VRATILA

 

 

Na fotografijama koje je Nada objavila, može se videti prostrana dnevna soba sa trpezarijom, gde verovatno voli da dočekuje goste i uživa sa prijateljima. Na policama se naziru uspomene sa putovanja i iz života,  cveća ima na pretek i tu su šoljice za kafu koje pevačica pasionirano skuplja.

Pročitajte: Vratila joj se opaka bolest - Nada Obrić HITNO SMEŠTENA U BOLNICU, mora na operaciju

 

 

Posebno mesto zauzima Nadina nagrada koju je dobila za životno delo 2019. godine, kao i brojne diplome i priznanja. Takođe, njen dom gotovo nikada nije prazan, te joj društvo prave deca Itana i Saša, kao i unuci.

Pročitajte: Moderna i kreativna oaza - Zavirite u dom Dragane Kosjerine u Beogradu (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading