Lifestyle

Dom prepun uspomena: U ovom raskošnom stanu živi Nada Obrić, jedan detalj će vas BAŠ IZNENADITI (FOTO)

Dom Nade Obrić njeno je utočište koje je sama uredila…

Dom prepun uspomena: U ovom raskošnom stanu živi Nada Obrić, jedan detalj će vas BAŠ IZNENADITI (FOTO)

Dom Nade Obrić vrlo je pažljivo uređen prostor, koji je po standardima pevačice, koja se svojevremeno i te kako potrudila da joj kutak u kojem najviše boravi bude besprekoran. Legenda narodne muzike, za svoje pratioce na društvenim mrežama „otvorila“ je vrata doma, a mnogi su se oduševili budući da su imali uvid u delić stana u kojem Nada živi.

Pročitajte: Borba sa opakom bolešću nije bila jedina - Ove detalje života Nade Obrić malo ko zna!

 

 

Budući da je u penziji, pevačici je bio imperativ komfor doma, ali i postavljanje detalja u njega, koji je sećaju na neka stara, lepa vremena. Kako je govorila za medije, posebno ponosnom je čini terasa, koju je sama projektovala i koja je njen omiljeni kutak u stanu.

Pročitajte: Emotivna ispovest Nade Obrić - DOKTORI SU BILI U ŠOKU KAD SE BOLEST VRATILA

 

 

Na fotografijama koje je Nada objavila, može se videti prostrana dnevna soba sa trpezarijom, gde verovatno voli da dočekuje goste i uživa sa prijateljima. Na policama se naziru uspomene sa putovanja i iz života,  cveća ima na pretek i tu su šoljice za kafu koje pevačica pasionirano skuplja.

Pročitajte: Vratila joj se opaka bolest - Nada Obrić HITNO SMEŠTENA U BOLNICU, mora na operaciju

 

 

Posebno mesto zauzima Nadina nagrada koju je dobila za životno delo 2019. godine, kao i brojne diplome i priznanja. Takođe, njen dom gotovo nikada nije prazan, te joj društvo prave deca Itana i Saša, kao i unuci.

Pročitajte: Moderna i kreativna oaza - Zavirite u dom Dragane Kosjerine u Beogradu (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading