Lifestyle

OSUŠILA SE Milica Milša: Za mesec dana skinula 10 kilograma, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Dijeta Milice Milše pre izvesnog vremena stupila je na snagu i već se vide prvi rezultati

OSUŠILA SE Milica Milša: Za mesec dana skinula 10 kilograma, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Da je dijeta Milice Milše dala prve rezultate glumica se pohvalila pratiocima i to fotografijom iz teretane, koja kruži društvenim mrežama. Jasno kao dan vidi se da je glumica izgubila na kilaži, ali i da tome nije zaslužna samo korigovana ishrana već i trening. Ako je suditi po slici, Milša je krenula da trenira boks, koji se pokazao kao možda čak i najboji vid vežbanja za žene, koje imaju nameru da skinu naslage, a ujedno i oblikuju svoje telo.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba! Tuga Milice Milše rasplakala sve: Više ne mogu da te zagrlim, zauvek ćeš biti u mom srcu (FOTO)

 

 

Dijeta Milice Milše podrazumevala je da glumica mora sa svoje trpeze da skloni sve ono što može da predstavlja problem za njenu kilažu i zdravlje naravno. Za sada ona se čitavog koncepta mršavljanja pridržava i lepo joj ide, a njeni pratioci se nadaju da će ovim putem ona vratiti devojačku kilažu. 

Pročitajte: Ko se zadnji smeje... Danica Ristovski posle bračnog kraha krije privatnost, evo gde i s kim provodi vreme (foto)

 

Gledali smo Milicu kako se šepuri sa naslovne strane Plejboja, važila je ona tada za najzgodniju domaću glumicu, a da li će tu slavu povratiti vreme će pokazati i njena istrajnost.

 

Komentari (2)

Loading