Celebrity News

Kao grom iz vedra neba! Tuga Milice Milše rasplakala sve: Više ne mogu da te zagrlim, zauvek ćeš biti u mom srcu (FOTO)

Tuga Milice Milše svakim danom sve je veća

Kao grom iz vedra neba! Tuga Milice Milše rasplakala sve: Više ne mogu da te zagrlim, zauvek ćeš biti u mom srcu (FOTO)

Izreka po kojoj vreme leči sve pa čak i bol zbog smrti voljene osobe nikako ne može da se primeni u slučaju Milice Milše. Tuga Milice Milše umesto da jenjava, svakim trenom sve je veća, što glumica ćak ni za javnost ne krije.

Pročitajte: Dve decenije su zajedno, svi su mislili da će biti zauvek... Milica Milša i Žarko Jokanović šokirali naciju ovom vešću (FOTO)

Petar Đorđević

 

Na dan šeste godišnjice od smrti majke Milša je na "Instagramu" podelila fotografiju, napravljenu davnih dana sa rečima. 

- Iako ne mogu već šest godina da pričam sa tobom, budem pored tebe, da te dodirnem, zagrlim, poljubim, ti si sve više prisutna u mom životu, sve više te čujem i sve više te slušam. Sve više te pominjem. Sve više ličim na tebe. Moja si prva izgovorena reč i ljubav doživotna. Zvezda vodilja u svemu zauvek. Volim te beskrajnom ljubavlju kojim si me ti obasipala - poručila je majci, vidno skrhana glumica.

Pročitajte: Svi je znate kao Milšu, a to joj uopšte nije prezime: Ovako se poznata glumica zaista zove

 

 

Tuga Milice Milše uprkos protoku vremena niit jedan promil nije manja. Sa istim bolom u glasu dramska umetnica govori o najdražoj osobi, koja joj je sve pružila i prenela samo najdivnije savete, lepotu i karakter. Majka Milice Milše do poslednjeg trena bila je borac, žena koja je bila poštovana, čije se reč cenila kako na ulici tako i u kući, odličan model, uzor, divna tašta Miličinom suprugu Žarku Jokanoviću i još bolja baka unuku Antoniju.

Komentari (0)

Loading