Lifestyle

Baš je briga za višak kilograma: Suzana Mančić se skinula u kupaći i pokazala kako joj zaista izgleda telo, svi zumiraju fotografiju

Dijeta Suzane Mančić urodila je plodom

Baš je briga za višak kilograma: Suzana Mančić se skinula u kupaći i pokazala kako joj zaista izgleda telo, svi zumiraju fotografiju

Već neko vreme jedna od glavnih tema portala je dijeta Suzane Mančić. 

Boško Karanović

 

Voditeljka, nekada poznata pod nadimkom "Loto devojka", odlučila je da višak skine i u tome je bila vrlo uporna, a prvi rezultati pokazali su se još na proleće.

Pročitajte: Vikendica Suzane Mančić u Velikoj Moštanici je raj na zemlji: Lavanda, zelenilo i drvo, zavirite na privatno imanje gde beži od svih (FOTO)

Prvo Suzanino pojavljivanje u uskoj haljini bio je jasan znak da je voditeljka krenula sa drastičnim režimom ishrane, te da joj je namera do leta da postigne figuru iz mladosti.

Instagram

 

 

Upravo to se dogodilo, međutim izvanredne rezultate nije dala samo dijeta Suzane Mančić već i niz tretmana i treninga koje je ona čitave godine praktikovala.

O čemu je tačno reč ona je otkrila danas objavivši fotografiju u kupaćem kostimu, koji joj stoji kao saliven, a tu su došle do izražaja i Suzanine noge i uzak struk.

Pročitajte: Videla sam da to Ruskinje rade! Suzana Mančić u 66. godini uspela da izgubi 15 kilograma i to uz pomoć baš OVOG povrća

- Drage žene , moram da se pohvalim: nije idealno, ali prezadovoljna sam stanjem svog tela i kože! Ali moram da kažem, ovo je trud i rad koji sam započela jos prošlog leta sa neverovatnim tretmanima endosfere, bila sam uporna , redovno sam odlazila u beauty centar. Zahvaljujem se ljubaznom i požrtvovanom osoblju. Divne devojke koje se trude da izvuku maksimum . I uspele su. Bolje ne može - napisala je šaljivo voditelja koja će ovim tempom zasigurno vratiti figuru iz mladosti po kojoj je bila i te kako poznata.

Instagram

 

Printscreen Estradni arhiv

 

 

Komentari (1)

Loading
Rubi

19:48 08.07.2023

Prelijepa i prezgodna u mladosti. sada izgleda isto dobro.