Moda

Kombinezon Suzane Mančić nosićete iako imate višak kilograma: Boja i kroj prikrivaju mane na telu, evo kako da ga kombinujete (FOTO)

Stil Suzane Mančić nepresušna je inspiracija

Kombinezon Suzane Mančić nosićete iako imate višak kilograma: Boja i kroj prikrivaju mane na telu, evo kako da ga kombinujete (FOTO)

Stil Suzane Mančić nailazi na oduševljenje.

Voditeljka i čuvena "loto devojka" oduvek je važila za sinonim lepote, negovani ženu i damu koja i te kako vodi računa o svom izgledu. Tako je ostalo i do današnjeg dana, te na konto fizičkog izgleda ona dobija mahom komplimente i svi su složni u mišljenju da su za nju godine samo broj.

Pročitajte: Vikendica Suzane Mančić u Velikoj Moštanici je raj na zemlji - Lavanda, zelenilo i drvo, zavirite na privatno imanje gde beži od svih (FOTO)

Mladalački duh i pozitivna energija stavke su koje je takođe krase, dok su istančan ukus za modu i stil Suzane Mančić, koji doprinose da ona uvek izgleda sjajno, neretko inspiracija pripadnicama nežnijeg pola.

mirko tabašević

 

Budući da je jedno od najprepoznatljivijih TV lica, kada god se pojavi u javnosti, ona izgleda besprekorno, a ni ovog puta nije napravila izuzetak, te je njena pojava mnoge ostavila bez daha.

Pročitajte: Suzana Mančić u društvu mlađe ćerke prošetala crvenim tepihom! Svi ih ogovaraju, evo i zbog čega (FOTO)

Naime, gostujući u jednoj od najgledanijih emisija, Šarenica, koja je ovog vikenda snimana u Vrdniku, voditeljka je svojom elegantnom kreacijom mnoge ostavila bez daha, a stil Suzane Mančić ponovo je najkomentarisanija tema,budući da su dame ovim izborom oduševljene.

Instagram

 

Ovim povodom, Suzana se opredelila za elegantan bordo kombinezon širokih nogavica koji je uparila sa izrazito visokim potpeticama, a njena figura koju je dovela do savršenstva, došla je do punog izražaja.

Instagram

 

Glomazne minđuše, na spolja isfenirana frizura i make-up kojim je posebno istakla oči, naglasili su njenu ženstvenost , a osmeh koji nije skidala sa lica pokazatelj je da se sjajno oseća u svojoj koži.

Instagram

 

Za celokupan izgled kao i stajling koji je ovog puta prezentovala, ona je pobrala mnoštvo komplimenata i gotovo svi njeni pratioci se slažu da nikad bolje nije izgledala.

Kombinezoni su poselednjih nekoliko godina veoma aktuelni odevni komadi, pa su dobili i status neprolaznog trenda jer mogu da se ponesu u gotovo svakoj prilici, a ovaj koji je voditeljka odabrala idealan je izbor za najrazličitije vrste proslava, pa ako iskopirate stil Suzane Mančić, sigurno nećete pogrešiti.

Komentari (0)

Loading