Lifestyle

Od ove muškarčine ništa nije ostalo: Jovan Memedović prvi put u javnosti posle otkaza, pogledajte koliko je SMRŠAO I PROPAO (FOTO)

Smršao Jovan Memedović svi su primetili

Od ove muškarčine ništa nije ostalo: Jovan Memedović prvi put u javnosti posle otkaza, pogledajte koliko je SMRŠAO I PROPAO (FOTO)

Instagram

Na proslavi 65. rođendana RTS-a sve oči su bile uprte u autora emisije Sasvim prirodno Jovana Memedovića. U fokusu medija, pozvanih da proprate događaj, voditelj je sinoć bio najpre zbog priče o otkazu, dok je istovremeno svima zapalo za oko da je drastično smršao Jovan Memedović.

Pročitajte: Prošlo je samo mesec dana od otkaza na RTS-u - Pogledajte gde je završio Jovan Memedović (FOTO)

- Dao otkaz, pa smršao, šta li mu se događa -  čitavo jutro pita se javnost.

Odgovora naravno nema jer Memedović slabo u poslednje vreme daje intervjue, zapravo izbegava ih, dok sa svojim fanovima on vrlo vešto komunicira putem Instagrama.

Ume što-šta da objavi i demantuje, te nije isključeno da će o svojoj novoj kilaži nešto prokomentarisati.

Boško Karanović

 

 

Dok se to ne dogodi, ništa drugo znatiželjnicima nije ostalo nego da nagađaju zašto je odmah po odlasku sa Javnog servisa smršao Jovan Memedović i to, reklo bi se, više od desetak kilograma.

 

Boško Karanović

 

 

Mnogi su pretpostavili da je u pitanju zdravstveni problem zbog kog je voditelj, sklon planinskoj hrani pršutama i sirevima, odlučio da ishranu promeni, dok ima i onih koji veruju da je nešto drugo po sredi, možda porodična neslaganja ili pak nervoza zbog dogovora sa sponzorima na koje se on po pitanju honorara od sad pa nadalje oslanja.

Pročitajte: Ovo su fotografije doma Memedovićeve bivše žene - Pogledajte u kakvom stanu je ostavio majku svoje dece, pogled na nameštaj sve govori

O čemu god da je reč, niko ne spori da Jovan izgleda odlično, čemu je zasigurno doprineo planinski vazduh.

Poznato je da on već godinama na Tari poseduje vikendicu satkanu od stabala, te da tamo provodi najveći deo godine.

 

Boško Karanović

 

 

Često ga posećuje i porodica, sin i ćerka, ali Memedović ne krije da mu najviše prija kada je tamo sam sa svojim vučjakom.

Takođe uživa u pecanju, dok mu veliku radost još uvek pričinjavaju putovanja zbog autorske emisije koja decenijama privlači pažnju publike.

Pročitajte: Poznata plavuša sa RTS-a, cela Srbija je obožava - Evo koja žena je osvojila SRCE Jovana Memedovića, potvrdila fotografijom VELIKU LJUBAV

Opšti utisak je da je njegova odluka da ode iz medijske kuće, u kojoj je započeo karijeru, sasvim na mestu. 

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading