Moda

Nikolija Jovanović kupuje u “second hand-u”?

Autor: | 23/03/2021

Stil Nikolije Jovanović je uvek pod budnim okom modnih poznavalaca, jer sve najnovije trendove, ona ponese kao da je sišla sa modne piste.

Nikolija Jovanović kupuje u “second hand-u”?

Stil Nikolije Jovanović je uvek besprekoran i na meti komentara. Popularna pevačica se trudi da bude neobična, ali i u toku sa najnovijim kolekcijama svetskih modnih brendova.

Kao što je opšte poznato, ona se nikada nije plašila da “spoji nespojivo” i da se poigra sa aktuelnim trendovima. Svaki put i gde god da se pojavi, o njenom zanimljivom stilu se priča "na sva usta".

Do sada smo poznatu pevačicu Nikoliju uglavnom viđali u skupocenim komadima renomiranih brendova, ali nas je jednom fotografijom na društvenim mrežama iznenadila.

Pročitajte: Nikolija Jovanović - Relja mi svakog dana govori da me voli!

Instagram screenshot

 

Naime, “Instagram” stranica koja se bavi prodajom vintidž komada se pohvalila da njihovu košulju nosi upravo Nikolija. Trudna Nikolija zrači lepotom u retro šarenoj toaleti koja joj savršeno pristaje.

Ona je, kako izgleda, pobornik recikliranja odeće i nije joj problem da ponese komad koji je već bio nošen. Mnoge žene, oduševio je ovaj potez pevačice, jer je opšte poznato da se brojni "chic" komadi mogu naći u "second hand" radnjama, kojima poverenje očigledno poklanjaju i brojne poznate ličnosti.

Komentari (0)

Loading