Moda

Torba o kojoj bruji Srbija: Pogledajte kako je Ceca iskombinovala komad koji vredi više od 50.000 evra (FOTO)

Torba Cece Ražnatović - modni komad o kome se priča

Torba o kojoj bruji Srbija: Pogledajte kako je Ceca iskombinovala komad koji vredi više od 50.000 evra (FOTO)

Kada se Svetlana Ražnatović pojavila na snimanju takmičenja "Zvezde Granda" njen outfit privukao je ogromnu pažnju. Pre svega Ceca se poigrala koloritom, pa je kompletni crni outfit obogatila sa još dve boje, plavom i bordo.

Naime, svoj all black outfit razbila je plavim sakoom od šljokica i bordo torbom o kojoj bruji Srbija. Naime, torba Cece Ražnatović je Birkin model brenda Hermès koji vredi vrtoglavih 50.000 evra.

Pročitajte: Tajna porodičnog nasledstva - Zašto je umesto Anastasiji Ceca Bogdani predala ovu važnu tradiciju?

Ata Images

 

Torba Cece Ražnatović smatra se jednom od najluksuznijih na svetu, izrađena je od krokodilske kože i dostupna je samo VIP klijentima. Pored Cece ovakav komad prošetala je i Viktorija Bekam.

Reč je o modnom asesoaru, koji sebi ne može da priušti svaka žena, a koji pre svega govori od prestižu i dobrom ukusu dame koja ga poseduje.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Taca

17:58 11.03.2022

Model je pravi "babski" nebi dala za tu torbu ni 100 Eura.Ako mislite da je tim hvalite,podizete.i da joj se mi divimo naprotiv! Samo ******* moze dati toliki novac ni za sta.Mogla je kupiti BMW ili lek nekom detetu da preživi,više bismo je voleli i cenili,zato nikad neće dobiti moj dinar da ga daje za gluposti.