Moda

Nikada je nismo videli u ovom izdanju: Sloboda Mićalović se skinula u kupaći, sve puca (FOTO)

Kupaći Slobode Mićalović za skromne i diskretne dame

Nikada je nismo videli u ovom izdanju: Sloboda Mićalović se skinula u kupaći, sve puca (FOTO)

Od momenta kada se prvi put pojavila pred kamerama Sloboda Mićalović bila je vrlo oprezna u odevanju. Bez obzira na godine nastojala je da odevne kombinacije budu smerne, zatvorene i ne daju povoda za pogrdne gradske priče i pompezne medijske naslove.

Pročitajte: Modna reciklaža: Sloboda Mićalović treći put obukla isti kombinezon (foto)

Miša Obradović

 

Češće nego neke druge glumice javnost je suprugu Vojina Ćetkovića mogla videti u zatvorenim haljinama i košuljama, ne mnogo pripijenim pantalonama, suknjama do kolena, uglavnom širokim i nikada čak i tokom tropskih dana obnaženu. Ne zna se koji je razlog za to ali sada je rođena Leskovčanka dozvolila da publika vidi i njeno drugo izdanje.

Pročitajte: Mima Karadžić u društvu poznate crnke komentarom razljutio mnoge: Sloboda Mićalović je manje lepa od nje (foto)

 

 

Na svom "Instagram" profilu dramska umetnica po prvi put je, naime, objavila fotografije u kupaćem kostimu i zbog jednog detalja sve ostavila u čudu. Za donji deo kostima odabrala je šorc, a njeni pratioci ostali su da se pitaju kako Sloboda čak ni u tim momentima kada na reci uživa sa prijateljima nije mogla da se opusti i odene obične kupaće gaće. 

Pročitajte: Stil i kupaći Slobode Mićalović je besprekoran, a ovu kombinaciju možete iskopirati za mali novac! (FOTO)

 

 

Interesantno je da je toga dana ona uživala u surfovanju, pa je to možda razlog njenog opreza, ipak od alkoholnog osveženja nije odustala. Vrelinu je gasila pivom, što su mnogi pozitivno komentarisali i dodali da je kupaći Slobode Mićalović definitivno za diskretnije dame od stila.

 

Komentari (0)

Loading