Moda

Zar se ovo nosi na tribinama? Stajling Jelene Đoković na udaru kritike, kako se vama dopada ovakva ekstravagancija? (FOTO)

Ogrtač Jelene Đoković specijalno dizajniran za nju

Zar se ovo nosi na tribinama? Stajling Jelene Đoković na udaru kritike, kako se vama dopada ovakva ekstravagancija? (FOTO)

Modni detalj o kom se uveliko priča je ogrtač Jelene Đoković u kojem se pojavila na Vimbldonu kako bi bodrila svog supruga Novaka.

Pročitajte:Danas puni 36 godina, a evo kako se transformisala! Jelena Đoković više nije ista osoba (FOTO)

profimedia

 

Iako nema običaj da garderobom skreće pažnju na sebe, kada se pojavi na nekom od turnira, kamere snimaju svaki njen pokret, reakciju i izraz lica.

Jelena je ostala dosledna sebi i na tribine došla bez šminke, sa uvijenom kosom i u potpuno ležernom izdanju, a ono čime je upotpunila ceo stajling jeste unikatni šareni kaftan sa zanimljivim tikriznim detaljima.

Ako je sudeći po komentarima, ogrtač Jelene Đoković novi je letnji hit, a Novakova supruga našla je idealan način da promoviše autentični srpski modni brend koji kreira kaftane i haljine inspirisane starim srpskim ćilimima.

Pročitajte: Frizura Jelene Đoković tema i pozitivnih i negativnih komentara: Pogledajte kakva se pojavila na Vimbldonu i sami procenite (FOTO)

profimedia

 

Sve kreacije napravljene su od prirodnih i pažljivo odabranih, svilenih, viskoznih, pamučnih i vunenih tkanina, radi maksimalnog komfora i udobnosti.

Komentari (4)

Loading
Lekar

05:51 08.07.2022

Da li ona vidi kako se oblace zene koje se javno pojavljuju,pa i Ana Ivanovic, gde su zenstvene haljine za razne prilike.Neka pogleda princezu Kate ona se tsko nakaradno ne bi obukla ni pod pretnjom giljotine. Jelena nema pameti,ukusa,zenstvenosti folirantkinja i to losa.

Samo ja

07:51 08.07.2022

Odlican je! Ako je nasa proizvodnja, gde se moze kupiti ovaj kaftan, ako neko zna?