Moda

Lepršava letnja košulja Nevene Božović idealna je za plažu: Jedan detalj privlači mnogo pažnje (FOTO)

Stajling Nevene Božović uvek privlači pažnju

Lepršava letnja košulja Nevene Božović idealna je za plažu: Jedan detalj privlači mnogo pažnje (FOTO)

Uvek je stajling Nevene Božović bio dosledan njenom senzibilitetu i onome kakavu muziku pevačica predstavlja, stoga joj niko nije zamerao kada je povremeno zaboravljala modne trendove i garderobom se izdvajala. To su doduše retki momenti je Nevena izuzetno prati modu, a budući da je devojačku figuru vratila u rekordnom roku nakon porođaja, komentari mnogih su da joj sve, šta god da obuče, lepo stoji.

Pročitajte: Kad ti mezimicu MUŽ ODVEDE U DRUGU DRŽAVU: Ova prelepa žena je majka Nevene Božović i evo kako je prihvatila zeta pilota (FOTO)

 

 

Fotografija iz starog grada Budve gde je pop zvezda sela da popije piće, to zabeležila telefonom pa podelila sa pratiocima na "Instagramu", privukla je pažnju najpre zbog modnog Neveninog odabira. Za šetnju kaldrmom, među vekovima starim zidinama pevačica je odabrala belu oversize košulju ukrašenu citrusima, ispod je obukla šorc koji se doduše nije na slici video, a sve je ukrasila skupocenim nakitom i naočarima.

Stajling Nevene Božović ponovo je privukao veliku pažnju javnosti, a ne sumnjamo da će ga pevačicini mlađi fanovi odmah iskopirati.

Komentari (0)

Loading