Moda

Stajling Minje Miletić koji je podigao buru: Otvoren kupaći i savršeno telo, pogledajte novo izdanje poznate voditeljke (FOTO)

Stajling Minje Miletić nepogrešivo je dobar

Stajling Minje Miletić koji je podigao buru: Otvoren kupaći i savršeno telo, pogledajte novo izdanje poznate voditeljke (FOTO)

Mnogo je tokom godina stajling Minje Miletić pretrpeo promena. Voditeljka i urednica informativne emisije sa svojim imenom u nazivu kao mlađa lutala je kroz modne trendove, kao i sve devojke. Sa iskustvom i svojim profesionalnim položajem svakako, okrenula se načinu odevenja koji mnogi nazivaju svedenijim, jednostavnijim, klasičnijim, ali ne konzervativnim, već primerenim i sofisticiranim.

Pročitajte: Minja Miletić prvi put nakon napuštanja N1 televizije: Sada za ćerku imam mnogo više vremena (VIDEO)

Instagram

 

Minja ume da napravi balans u odevanju i ne vodi se uvek modnim trendovima. Preferira samo ono što njenoj konstituciji odgovara i ističe njenu ženstvenost i gracioznost. Bilo da vodi emisiju i razgovore sa visokim državnim zvaničnicima ili pak šeta ćerku Aniku po parku, voditeljka vrlo pažljivo bira u čemu će se predstaviti. Ne vodi se time da odelo čini čoveka, ali joj je od velike važnosti da je uvek doterana.

Pročitajte: Minja Miletić za HELLO!: Uske farmerke, uska majica, ja ne znam šta je sa današnjim muškarcima (video)

Instagram

 

Čak i na plaži dok uživa u vrelom suncu ona nastoji da je na njoj sve usklađeno od kupaćeg, preko japanki, do haljine i torbe za plažu. Najnoviji letnji stajling Minje Miletić, dok odmara sa porodicom u Italiji, posebno je privukao pažnju javnosti a sve zbog majice dubokog dekoltea i teksas kratkog šorca. U ovom izdanju urednica tv emisije pokazala je kako majka jedne devojčice treba da izgleda a mnogi su komentarisali da je bez konkurencije.

Komentari (0)

Loading