Moda

A nedavno je postala mama: Bogdana Ražnatović u bikiniju zapalila mreže, da biste poneli ovakav kupaći treba hrabrosti (FOTO)

Izgled Bogdane Ražnatović ne prestaje da se komentariše

A nedavno je postala mama: Bogdana Ražnatović u bikiniju zapalila mreže, da biste poneli ovakav kupaći treba hrabrosti (FOTO)

Zgodna supruga Veljka Ražnatovića veoma vodi računa o svom izgledu, a redovnim treninzima može da zahvali na svojoj top formi. Ova mlada mama svaki slobodan trenutak koristi da ode u teretanu, a kako je i Veljko svakodnevno posvećen treninzima, ovaj način života njima nije stran, te savršen izgled Bogdane Ražnatović nije veliko iznenađenje.

Iako je poznato da se Cecina snajka ne eksponira preterano u javnosti, a njen "Instagram" profil rezervisan je samo za najbliže prijatelje, povremeno na društvenim mrežama ispliva po koja fotka ove lepotice koja brzinom svetlosti izmami mnoge uzdahe. Sada je na jednoj Bogdaninoj fan stranici isplivala slika sa plaže na kojoj ona pozira u trendi bikiniju koji savršeno ističe njene obline i u kom u najmanju ruku izgleda zanosno.

Pročitajte: Ko još voli zaovu? Dugo se nagađalo - Misteriozna Bogdana otkrila kako se Anastasija ponaša prema njoj (FOTO)

 

 

Crni dvodelni kupaći kostim sa atraktivnim trakama za koji se Bogdana odlučila godinama unazad je apsolutni favorit te se čini da nikada neće izaći iz mode. Ona je ovaj komad uklopila uz crni kačket i skupocene naočare, a osmeh na licu koji je najviše uočljiv odaje utisak veoma srećne žene.

Pročitajte: Make up za svečane prilike - Look Bogdane Ražnatović je savršen izbor za letnja venčanja

 

 

Fanovi su bili oduševljeni onim što vide, pa su ostavljali brojne pohvale na račun Bogdanine izvajane figure.

Komentari (0)

Loading