Celebrity News

Željko će biti brižan stariji brat: Slavlje u porodici Veljka i Bogdane Ražnatović, svi čestitaju (FOTO)

Brak Veljka i Bogdane Ražnatović vrlo je skladan i prepun radosti

Željko će biti brižan stariji brat: Slavlje u porodici Veljka i Bogdane Ražnatović, svi čestitaju (FOTO)

Dve i po godine je prošlo od venčanja, a brak Veljka i Bogdane Ražnatović sve je čvršći i lepši. Par uživa jedno u drugome, divnom odnosu, ali i svom nasledniku malom Željku, koji je radost svih članova njihove velike porodice.

Pročitajte: Velika tajna svadbenog poklona: Reči koje joj je na venčanju svekrva uputila sledile su Cecu Ražnatović i DANAS IH PAMTI

Creative Couple Media

 

Poznato je da od stupanja u svetu zajednicu braka Veljko i Bogdana žive u vili u Ljutice Bogdana sa Cecom, njenom sestrom Lidijom Ocokoljić, mužem i decom. Takođe se zna da su skladni supružnici često gosti Veljkovog tasta i tašte u Titelu, a da im društvo prave gotovo uvek Bogdanine sestre sa svojim izabranicama i naslednicima. Budući da ih brojno niko ne može nadjačati, da se svi divno slažu i druže ne čudi što se iz doma Veljka i Bogdane može čuti samo smeh i dobra vest. Stalno se neko udaje, venčava, veri, slave se rođendani, krsne slave a dok sve to prođe, prođe i godina pa opet u krug. Zaključak je da sin i snaja Cece Ražnatović žive idiličnim načinom života na kojem im mnogi mogu pozavideti.

Pročitajte: Bogdani će srce biti SLOMLJENO! Potez Cece Ražnatović otkrio TAJNU njenog odnosa sa Veljkovom bivšom! (FOTO)

Creative Couple Media

 

Jedno od slavlja koje je nateralo istovremeno osmeh i suze radosnice na lice čitave porodice dogodilo se danas. Naime, Bogdanina sestra Bojana i Veljkov prijatelj Mirko Šijan obeležili su prvi rođendan sinu Zoranu, a žurci su prisustvovali i Cecin naslednik i snaja. Jedna slika, nastala tim povodom, oduševila je sve one koji porodicu Balkanske zvezde prate u stopu a na njoj su mali Željko i Zoran dok se igraju.

Pročitajte: Stravična nesreća u Titelu, Hitna pomoć odmah reagovala, sestre Rodić neme od bola

Instagram

 

S obzirom na to da se sin Veljka i Bogdane nije libio da pogura kolica brata od rođene tetke i malo ga pripazi, u komentarima ispod fotografije moglo se pročitati da će sigurno biti dobar i brižljiv stariji brat kada Veljko i Bogdana odluče da mu podare sestru i brata.

Komentari (0)

Loading