Moda

Ivana Mihić u kupaćem: Mnogi se ne bi usudili, ali ona se ne stidi svog tela (FOTO)

Stajling Ivane Mihić sa plaže predmet je komentara

Ivana Mihić u kupaćem: Mnogi se ne bi usudili, ali ona se ne stidi svog tela (FOTO)

Godinama unazad stajling Ivane Mihić u skladu je sa njenim pozivom. Umetnička duša, kakva ona i jeste, uvek traži ekstravagantnije komade, a opet i neke malo tamnije nijanse da to sve smire. Ivana voli modu, izuzetno prati ono što se nosi na ulicama Milana, Njujorka i Pariza, a oni koji je poznaju reći će da su za to zaslužni geni jer i njena majka Vera Čukić ništa drugačija nije. 

Pročitajte: Najtužnija sam na svetu celom: Ivana Mihić je upravo objavila užasne vesti na Instagramu, prijatelji je teše (FOTO)

 

 

Majka i ćerka ranijih dana uživale su u zajedničkom šopingu. Satima su umele da obilaze radnje srpske prestonice, a volele su i da sednu na avion i samo zbog kupovine zapute se u Italiju, najčešće Trst. Ivana u poslednje vreme, nažalost, to radi sama a baš u takvoj jednoj šetnji po radnjama evropskih prestonica ona je pronašla i svoju idealnu kombinaciju za plažu.

Pročitajte: ŽELELA SAM SVOJE DETE: Ivana Mihić progovorila o usvajanju dece i mnogi će se posle ovoga ZAPITATI

Instagram

 

Crni kupaći standardnog kroja nešto je što je Mihićeva odabrala za ovo leto, a osim modela mnogi su komentarisali koliko joj baš ta vrsta kostima divno stoji. Ivana je oduvek važila za jednu od naših najzgodnijih glumica i čini se da joj vreme ide u korist, ne protiv nje. Stajling, uopšte izgled i pojava Ivane Mihić po mišljenju mnogih za svaku su pohvaluu.

Komentari (0)

Loading