Celebrity News

Potres u porodici! Bivša supruga Željka Joksimovića preti: Ukrali su ono što je moje, uključila sam policiju! (FOTO)

Bivša supruga Željka Joksimovića na udaru internet manijaka

Potres u porodici! Bivša supruga Željka Joksimovića preti: Ukrali su ono što je moje, uključila sam policiju! (FOTO)

Mada živi u Valjevu tihim, povučenim životom daleko od radoznalih medija, bivša supruga Željka Joksimovića nekim čudom poslednjih mesec, dva dospela je u žižu medijskog interesovanja, a sve zahvaljujući svojim aktivnostima na društvenim mrežama.

Pročitajte: Da li vam je lepša od Jovane? Bivša supruga Željka Joksimovića se SKINULA U KUPAĆI, pogledajte kako izgleda vatrena Vesna (FOTO)

Instagram

 

Vesna Joksimović je reakciju medija prvo izazvala fotografijama sa plaže u bikiniju, jedan post nešto kasnije probudio je znatiželju javnosti da sazna šta je to po zlu između nje i Joksimovića krenulo, dok je zadnji put njena slika na portalima osvanula zbog krađe.

Pročitajte: Pale su maske: Konačno otkrivena istina o sukobu Jovane i majke Željka Joksimovića

Instagram

 

Naime, bivša supruga Željka Joksimovića je pokradena. Tačnije otuđena je jedna od mnogobrojnih njenih fotogrfija na internetu i navodno je završila na nekom drugom sajtu. Ceo slučaj Vesna je nameravala da prijavi, ali na svu sreću počinilac je sliku obrisao i izvinio se. Ona je dopisivanje sa "kradljivcem" svakako podelila  na "Instagramu" i time izazvala oprečne reakcije.

Komentari (0)

Loading