Moda

Modni izbori Anđelke Prpić ostavljaju bez daha: Ove sandale uz ovaj kombinezon mogu kombinovati samo najhrabriji (FOTO)

Modni izbori Anđelke Prpić za svaku su pohvalu

Modni izbori Anđelke Prpić ostavljaju bez daha: Ove sandale uz ovaj kombinezon mogu kombinovati samo najhrabriji  (FOTO)

Po mišljenju domaćih stilista i kreatora, među kojima je i Igor Todoroviić, modni izbori Anđelke Prpić nemaju grešku. Glumica rodom iz Požarevca vrlo vodi računa o tome za kakvu se zgodu oblači, koji je povod, ima li razloga za elegantnijom kombinacijom ili pak poslovnom ili kežual. U toj poslednoj kežual varijanti za svakodnevnicu, izležavanje po kući, rad u kuhinji i druženje sa sinom Jakšom, Anđelka se može videti tek na "Instagram" profilu. Ona sama voli da objavljuje skečeve iz svog doma, sa naslednikom i eventualno tu se može zaključiti koji su to modni odabiri Anđelke Prpić kada odmara. 

Pročitajte: Sine mamin... Anđelka Prpić U SUZAMA zbog sina, zbog ovoga ne može da se oporavi (FOTO)

Boško Karanović

 

 

U svakoj drugoj prilici kežual kod Anđelke ne dolazi u obzir. Glumici, koja se proslavila ulogom Čarne u seriji "Žene sa Dedinja", a zatim u sitkomu "Andrija i Anđelka", vrlo je važno kako će se predstaviti u javnosti, jer smatra da je način odevanja u neku ruku naše ogledalo. Bilo da je reč o partiju upriličenom povodom posete Srbiji Džonija Depa, premijeri nekog njenog projekta, ili pak običnoj konferenciji za novinare Anđelka je uvek perfektno stilizovana i taman toliko koliko prilika zahteva.

Pročitajte: Haljine i mini suknje su prevaziđene: Anđelka Prpić zvezda večeri, ovako se oblači žena od stila (foto)

Boško Karanović

 

Na druženje sa novinarima povodom premijere filma "Ala je lep ovaj svet" Anđelka se nedavno pojavila u svilenom kombinezonu smaragd zelene boje, koji je upotpunila crvenim potpeticama sa otvorenim prstima i odmah zapala za oko svima prisutnima. Zapravo u prvi plan dospele su njene sandale, čiju su vrednost svi odmah želeli da znaju i mesto gde ih je glumica pazarila. Anđelka taj detalj sa novinarima nije želela da podeli ali potajno svi znaju da dugi niz godina ona sarađuje sa Marijom Tarlać, pa se veruje da je i ova odevna kombinacija njenih ruku delo, uključujući cipele.

Komentari (0)

Loading