Moda

Prva dama pomera modne granice: Tamara Vučić se sinoć pojavila u potpuno novom izdanju, svi je komentarišu (FOTO)

Stajling Tamare Vučić uglavnom je strogo poslovan ili elegantan

Prva dama pomera modne granice: Tamara Vučić se sinoć pojavila u potpuno novom izdanju, svi je komentarišu (FOTO)

U skladu sa kodeksima oblečenja prve dame stajling Tamare Vučić bio je sve donedavno. Supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića iskočila je nakratko iz svoje zone komfora, a sve za potrebe izložbe našeg cenjenog fotografa Miloša Nadaždina "Tragovi", koja simbolično predstavlja kontekst u kom LGBT zajednica živi kod nas danas.

Pročitajte: Svi pričaju o prvoj dami Srbije: Izgled Tamare Vučić tokom video poziva sa prvom damom Ukrajine svi komentarišu (FOTO)

Boško Karanović

 

U skladu sa promenama koje izložba naglašava i kojima teži, prva dama obukla je nešto što se od nje nikako nije očekivalo i u čemu je do sada javnost nije mogla videti.

Pročitajte:Pojma niste imali! Poznati glumac kog obožavate u svim serijama: Evo koji slavni muškarac je blizak prijatelj prve dame Tamare Vućič (FOTO)

Boško Karanović

 

Reč je o uskim pantalonama koje su naglasile njenu figuru, najpre izvajane noge. Poslovne suknje i elegantne haljine najčešće su se proteklih godina bile odabrani stajling Tamare Vučić i za svaku priliku ona je izgledala besprekorno.  Ni ovoga puta svoje modne fanove u tom smislu ona nije izneverila.

Pročitajte: Tajna srećnog odrastanja: Tamara Vučić otkriva kako ona i njen suprug Aleksandar odgajaju sina Vukana

Boško Karanović

 

Odlučila se za crne klasične pantalone koje je pritom uklopila sa belom košuljom v izreza, oversize rukava i sve to dodatno začinila visokim salonkama.

Pročitajte:Modni duel prve dame i ministarke: Tamara Vučić i Darija Kisić jedna drugoj izašle na crtu (foto)

Boško Karanović

 

Budući da je i sama svojevremeno imala priliku da stane pred Milošev objektiv Tamara je rado podržala njegov rad i inicijativu, a društvo joj je pravila Nataša Vulin.

 

 

Komentari (4)

Loading
Maki

21:44 15.09.2022

Prelepo izgleda. Odlicna kombinacija i super joj stoji.