Moda

Kraljica transformacije: Jelena Đoković se posle lude deverove svadbe skockala za RTS, o njenoj suknji bruji Instagram

Modni odabiri Jelene Đoković konstantna su tema javnosti

Kraljica transformacije: Jelena Đoković se posle lude deverove svadbe skockala za RTS, o njenoj suknji bruji Instagram

Nema dana da modni odabir Jelene Đoković nije tema javnosti. Svaki korak i potez supruge Novaka Đokovića prati se, a uprkos tome što stalno ističe da je medijsko pojvaljivanje ne zanima mnogo, čini se da ona sama doprinosi tome da se o njoj svakodnevno sve više piše. Poslednjih godina, zapravo otkako je izjavila da je minimalizam nešto što je usrećuje, da više ne daje novac za skupocene krpice i ne robuje brendovima, trendovima i izgledu, modni odabir Jelene Đoković je znatno više u fokusu. 

Pročitajte: Đokovići preselili venčanje u Crnu Goru: Dijana sve iznenadila, pogledajte fotke vesele svekrve

ATA Images

 

Svi su željni da saznaju gde se to odeva supruga jednog od najboljih i svakako najimućnijih tenisera, da li sama brine o svom stajlingu i čime se ona sada vodi ako ne time šta je u trendu i šta će obući. Jelena je nedavno povodom predavanja autorke nekoliko bestselera Njujork Tajmsa, dr Shefali Tsabary,  gostovala na Javnom Servisu. Tom prilikom ona je otkrila da je, između ostalog, raduju priče o roditeljstvu, kao i to što će se i sama uskoro naći za govornicom i podeliti svoja iskustva. Uprkos svemu pametnom što je tim povodom imala da kaže, na osnovu komentara koji su kasnije usledili, reklo bi se da je još jednom modni odabir Jelene Đoković pobedio i popeo se na sam vrh interesovanja javnosti.

Pročitajte: Stefanovih pet minuta: Sin Novaka Đokovića ukrao šou na Đoletovom i Saškinom venčanju, jednim gestom nasmejao celu porodicu (foto)

 

 

Jelena je za gostovanje odabrala oversize košulju, belu na crvene pruge i duboku jarko crvenu suknju  do članka. Sve je uklopila sa predivnim potpeticama, a mada je svi više manje bilo divno usklađeno i u skladu sa prilikom bilo je onih koji su joj ovaj modni odabir zamerili. Dakako više je bilo pozitivnih komentara i da je Jelenin modni izbor ovoga puta must have.

Komentari (2)

Loading
Ana

09:21 17.09.2022

Ne znam da li iko normalan više sluša šta ta žena kojoj je u mozgu samo to da se o njoj piše,šta ona priča.Hiljadu puta je pokazala da razmišlja nerealno.O njoj nisam razmišljala dok se nije pojavila Korona.One gluposti koje je izrekla na medijskoj sceni,ne piju vodu.Ako joj muž ima mnogo para,ne znači da je treba pozivati u emisije,da još više zaglupljuju narod.A urednici tih emisija bi o tome trebalo da se zapitaju.Umesto da se učeni ljudi zovu,zovu se ovi priučeni da o svemu komentarišu,Videli smo šta je uradila svom mužu s bi okom"pameću"pa će isto tako uraditi i svojoj deci."jer žena je prepamet a"ima puno para pa joj se može.