Celebrity News

Kratka haljinica i igranje na stolu: Jelena Đoković na kakvu niste navikli, snimak kruži mrežama

Autor: | 14/09/2022

Kratka haljina Jelene Đoković izazvala brojne komentare

Kratka haljinica i igranje na stolu: Jelena Đoković na kakvu niste navikli, snimak kruži mrežama

Porodica Đoković dva dana je slavila i to sa velikim povodom. Đorđe Đoković i Saška Veselinov zakleli su se na večnu ljubav pred Bogom u Beogradu da bi juče slavlje bilo nastavljeno na crnogorskom primorju gde su na plaži u prelepom ambijentu sklopili i građanski brak. Raspoloženi gosti veselili su se do ranih jutarnjih sati uz zvuke popularne muzike, a Noletova supruga bila je među najveselijima. Kratka haljina Jelene Đoković koju je ponela ovim divnim povodom izazvala je brojne reakcije, a mnoge je oduševila kako stajlingom tako i svojim veselim duhom.

Pročitajte: Već dugo se borim… Jelena Đoković prvi put JAVNO odgovorila nakon Novakove izjave da je KRAJ (FOTO)

 

Na društvenim mrežama osvanuli su brojni video snimci ovog, po svemu sudeći nezaboravnog svadbenog veselja gde odličnog raspoloženja nikome nije falilo, a pored ponosnog brata Novaka i mame Dijane sada je supruga prvog reketa sveta glavna tema na društvenim mrežama. 

Pročitajte: Đokovići preselili venčanje u Crnu Goru: Dijana sve iznenadila, pogledajte fotke vesele svekrve

 

 

 

Jelena se odlučila za minijaturnu lepršavu haljinu u krem nijansi prijatnog materijala koja se pokazala kao idealno rešenje za dobar i opušten provod te se u jednom momentu popela i na stolicu gde je njen vedri duh došao do punog izražaja.

Pročitajte: Helanke Jelene Đoković za popodnevnu šetnju Adom - Novakova supruga nas je iznenadila smelim izdanjem, pogledajte paparaco fotke

 

 

Potpuno opuštena i čini se nikad bolje raspoložena, Jelena je kao devojčica uz Noleta đuskala sve vreme, a snimci raspoloženih Đokovića brzinom svetlosti šire se Internetom i svi oduševljeno komentarišu najpopularniji domaći bračni par.

Komentari (0)

Loading