Moda

Može joj se! Haljina Anastasije Ražnatović sa Šijanove svadbe uznemirila duhove: Pogledajte tek šta nosi na nogama (FOTO)

Haljina Anastasije Ražnatović pravi je modni pogodak

Može joj se! Haljina Anastasije Ražnatović sa Šijanove svadbe uznemirila duhove: Pogledajte tek šta nosi na nogama (FOTO)

Mirko Šijan, sin Goce Božinovske i njegova izabranica Bojana Rodić juče su izgovorili sudonosno "da". Par se prvo u crkvi zavetovao na večnu ljubav pred Bogom da bi nakon toga obavili i građansko venčanje pred matičarem, a potom je usledila raskošna proslava u prisustvu velikog broja zvanica. Slavlje je uveličala i porodica Ražnatović, a najviše pažnje privukla je ćerka balkanske dive Cece. Haljina Anastasije Ražnatović izmamila je poglede svih prisutnih i svi komentarišu šta je to pevačica obukla.

Vidno raspoložena i nasmejana Tasa je pristigla u društvu malenog Željka gde je ispred luksuznog restorana ispozirala fotoreporterima, a kako svojom lepotom privukla je mnogo pažnje i savršenim stajlingom.

Pročitajte: Anastasija nastupala u Makedoniji, pogledajte samo odevnu kombinaciju (FOTO)

Ata Images

Ultra kratka satenska haljina u jarko crvenoj boji sa ogromnom mašnom u predelu grudi savršeno je istakla sve pevačicine atribute, a u prvom planu svakako su bile Tasine vitke noge dok su otkrivena ramena naglasila njenu ženstvenost.

Pročitajte: GOTOVO JE - Anastasija se oglasila iz Sevilje (FOTO)

Ata Images

Stajling je začinila tašnicom u animal printu dok su sandale na visoku potpeticu u istom dezenu i sa takođe crvenim detaljima oduševile sve prisutne.

Pročitajte: Ne samo jedna! BEBE STIŽU U DOM Anastasije i Gudelja, fudbaler je upravo svima saopštio na Instagramu! Kakva RADOST (FOTO)

Ata Images

 

Anastasija se odlučila da kosu isfenira ravno, a efektna šminka pokazala se kao pun pogodak.

Pročitajte: Luksuz koji se ne viđa svaki dan... Pogledajte u kakvoj kući žive Anastasija i Gudelj u Španiji (FOTO)

Ata Images

 

Ukoliko želite da se istaknete svojim izgledom, predlažemo da odaberete haljinu kakvu nosi  Anastasija Ražnatović jer ovo modno izdanje učiniće da izgledate svetski i nesumnjivo će se svi okrenuti za vama.

Komentari (0)

Loading