Moda

Stil Tamare Vučić oduševio i Turke: Vatreno crvena haljina savršeno joj pristaje, da li je ovo najbolje izdanje ikad? (FOTO)

Autor: | 10/09/2022

Stil Tamare Vučić neprikosnoven je

Stil Tamare Vučić oduševio i Turke: Vatreno crvena haljina savršeno joj pristaje, da li je ovo najbolje izdanje ikad? (FOTO)

Stil Tamare Vučić odlikuju odmerenost, sofisticiranost i elegancija, a odevnim kombinacijama prve dame Srbije retko ko može da odoli. Svakim pojavljivanjem modni sladokusci do detalja analiziraju Tamarine stajlige koja je svojom elegancijom i istančanim ukusom, gotovo uvek najprimećenija.

Upravo tako bilo je proteklih dana kada se supruga predsednika Aleksandra Vučića sastala sa prvom damom Turske, Emine Erdogan sa kojom je prisustvovala promociji srpskog prevoda knjige "Turska kuhinja sa vekovnim receptima".

U prilog tome da je stil Tamare Vučić bez greške govori i modni odabir povodom ove posete te ne čudi činjenica što naša prva dama ponosno nosi i titulu modne ikone.

Pročitajte: Svi pričaju o prvoj dami Srbije - Izgled Tamare Vučić tokom video poziva sa prvom damom Ukrajine svi komentarišu (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Prva dama istakla se lepotom i stavom, a njena odevna kombinacija privukla je veliku pažnju. Tamara se opredelila za vatreno crvenu haljinu savršenog kroja sa puf rukavima i interesantnom kragnom, a široki pojas u istom tonu stajling je učinio još gracioznijim. Nepogrešive salonke u puder roze nijansi doprinele su ovom savršenom modnom izdanju dok je diskretna šminka i uredno stilizovana kosa istakla nežnu prirodu prve dame.

Kod Emine Erdogan izbor je pak pao na tradicionalno, a supruga truskog predsednika odevnu kombinaciju ispratila je efektnim detaljima, te je bež elegantnom kompletu dodala providni ogrtač sofisticiranog dezena i sve to upotpunila crnom pismo tašnom.

Pročitajte: Pojma niste imali! Poznati glumac kog obožavate u svim serijama - Evo koji slavni muškarac je blizak prijatelj prve dame Tamare Vućič (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Dve dame takođe obišle su i Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj gde su sa ministarkom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darijom Kisić i predstavnicima Turske agencije za razvoj (TIKA) posetile Materinski dom i uručile poklone deci i majkama.

Komentari (0)

Loading