Moda

Olivera Balašević gradom prošetala OVAKO, svi je ogovaraju..."Imaš li ti ženo ogledalo?" (FOTO)

Izgled Olivere Balašević oduvek je mamio poglede prolaznika

Olivera Balašević gradom prošetala OVAKO, svi je ogovaraju..."Imaš li ti ženo ogledalo?" (FOTO)

Svetlana Braun

Neretko je izgled Olivere Balašević komentarisan od strane publike pokojnog Đoleta, koji je i sam u šali umeo da kaže da nestrpljivo čeka da mu supruga ostari, kako je niko više ne bi gledao, ali da, čudnovato, njoj već godinama polazi za rukom da bude sve mlađa. 

Pročitajte: Posle svega sam dočekala da me MOJI ODBACE: Potresni jecaj Olivere Balašević baca novu senku na porodicu

Mirko Tabašević

 

Izgled Olivere Balašević uvek je privlažio pažnju, koliko zbog njene raskošne lepote, toliko i zbog stava, ponositog držanja, odvažnosti, a svakako i odevnih kombinacija koje je uvek oprezno birala. Čak ni posle smrti muzičara u ovom segmentu ona nije zatajila. I dalje je sve lepša i lepša, i dalje mami poglede svojim izvajanim telom, a čini se da je kada je reč o stajlingu odlučna da malo pomeri granice spajajući nespojivo. Dokaz za ovakvu njenu odluku može se videti u odevnoj kombinaciji odabranoj za šetnju štrandom. Za tu piliku baka tri unuke ponela je sivu prekrasnu haljinu do iznad kolena, potpetice iste boje, koje je potom uklopila sa maramom zelenih detalja, tašnom zmijskog printa i sportskom crno-plavom jaknom sa šarenim stikerima.

Pročitajte: Čudne moći: Tajna Olivere Balašević isplivala, i oni najhrabriji pred njom će sada strepeti

Instagram

 

Sigurno je da bi mnogi modni znalci što-šta Oliveri ovoga puta mogli da zamere, kako su to učinili i njeni pratioci zapitkujući je u šali ima li ogledalo. Ipak, činjenica je se Balaševićeva udovica nije tek onako odlučila da spoji nespojivo, što je vrlo lepo objasnila u opisu. 

- Ako zbog nečeg i volim jesen onda je to zbog svih boja iz mog ormara kojima ću je nagraditi. Baš kao što to proleće čini za nas.

Komentari (0)

Loading