Moda

Kombinezon Sanje Marinković za odvažne dame: Savršen je, ne moraju da ga nose samo mršavice! Da li biste vi izabrale ovu boju? (FOTO)

Izgled Sanje Marinković besprekoran je

Kombinezon Sanje Marinković za odvažne dame: Savršen je, ne moraju da ga nose samo mršavice! Da li biste vi izabrale ovu boju? (FOTO)

Nema ko nije primetio da je izgled Sanje Marinković s godinama sve bolji. Voditeljka jedne od najgledanijih emisija o partnerskim odnosima konstantno dobija pohvale na konto lepote, a sve zahvaljujući tome što je na vreme shvatila da pored genetike, nega duha, lica i tela ima odlučujuću ulogu.

Pročitajte: Taj sat i ta tašnica... Ne zna se šta je na njoj skuplje: Sanja Marinković ponovo svojim stajlingom izaziva komentare (FOTO)

Nebojša Nišić

 

Deceniju unazad Sanja se svakodnevno prepušta zahtevnim persnalizovanim treninzima, takođe je korigovala ishranu, a i modni stil je u velikoj meri prilagodila svom karakteru. Sve to zajedno dalo je neverovatan rezultat, te ne čudi što dame upravo nju smatraju svojim uzorom.

Pročitajte: Novi dečko Sanje Marinković je TAKAV FRAJER: Pogledajte fotografiju, Sanja SIJA pored fatalnog muškarca

Instagram

 

Mnoge savete na konto psihofizičkih vežbi, ishrane i stajlinga voditeljka rado putem "Instagrama" i drugih platformi deli sa svojim pratiocima, a kada se pojavi u nekom odevnom komadu koji se posebno ističe sve njene obožavateljke pohrle da saznaju kog je brenda i gde bi to isto mogle da pazare.

Pročitajte: Sanja Marinković konačno otkrila: Baš zbog toga sam se razvela od bivšeg muža, jednostavno ne pristajem

Instagram

 

Nešto slično dogodilo se kada je Sanja za potrebe svoje emisije nedavno odenula jarko crveni kombinezon, golih ramena, sa dugmićima od cirkona u vidu cvetova. Pomenuti modni komad istakao je sve vrline zgodne voditeljke,a nema ko nije po stoti put komentarisao da je izgled Sanje Marinković za svaku pohvalu. 

Komentari (1)

Loading
Nina

14:54 12.11.2022

Rekla bih da je preterala sa estetskom hirurgijom, retko antipaticna zena