Moda

Lepršavo i smelo! Haljina Snežane Đurišić za dame u zrelim godinama oduzima dah: Da li biste se vi usudili da je ponesete? (FOTO)

Stajling Snežane Đurišić podelio je javnost

Lepršavo i smelo! Haljina Snežane Đurišić za dame u zrelim godinama oduzima dah: Da li biste se vi usudili da je ponesete? (FOTO)

Godinama unazad stajling Snežane Đurišić na meti je modnih kritičara. Folk pevačica svake nedelje, evo već devetu sezonu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", pred očima je javnosti, a svaka njena nova modna transformacija i upečatljiva kombinacija primećena je i prokomentarisana. 

Pročitajte: Mlađa od Snežane, drži je za ruku: Prve slike doktora Vanje sa bivšom ženom i ćerkom, ovo bi mogao da bude KRAJ (FOTO)

Snežana, doduše, nije imala mnogo izleta u nepoznato, uglavnom se trudila da odevni komadi budu u skladu sa njenim godinama, da to što nosi nije degutantno, a opet da bude moderno i drugaćije. I u većini slučajeva uspevala je da skrene pažnju na sebe, taman toliko da dame pored malih ekrana požele isto tako da se obuku. Stajling Snežane Đurišić uglavnom se do skoro sastojao iz jednobojnih odela. Ravne pantalone, strukirani sakoi, košulje i potpetice postali su njen zaštitni znak, kao i ultra elegantne haljine sa sirena umetnutim materijalom po sredini koji sužava figuru.

Pročitajte: Nije išla u školu, bila je domaćica i gajila decu: Ovo je majka Snežane Đurišić, ima 80 godina i peva božanstveno

Borila se folk diva sa kilogramima dosta dugo i u skladu sa tim birala je odevne kombinacije, ali sada kako je smršala i svoju figuru stesala odlučila je da izađe iz zone komfora i obuče nešto u čemu je do sada nismo mogli videti. Reč je o šarenoj, lepršavoj haljini golih rukava, sa svetlo plavom osnovom i džepovima sa strane. Odevni komad ona je uskaldila sa visokim bež cipelama sa otvorenim prstima i pokupljenom kosom u punđu. Gotovo svi su se složili da je Snežino novo izdanje sasvim primereno, bilo je oni koji su je nahvalili za odabir stajlinga, ali i onih koji su smatrali da je mogla bolje.

Komentari (2)

Loading
Vera

08:35 16.11.2022

Model haljine nije za nju zato što taj kroj haljine zahteva savršenu liniju.