Moda

Sandale Aleksandre Prijović za dame koje znaju šta žele: Da li biste se vi usudili da ih ponesete (FOTO)

Stajling Aleksandre Prijović uvek je na meti modnih kritičara

Sandale Aleksandre Prijović za dame koje znaju šta žele: Da li biste se vi usudili da ih ponesete (FOTO)

Da li je stajling Aleksandre Prijović primeren ili nije, da li je u skladu sa novim modnim trendovima, da li je u tom pogledu pevačica negde pogrešila, koliko je novca sa garderobu izdvojila večita su pitanja na koja javnost traži odgovor i povod za komentarisanje od strane modnih stručnjaka.

Pročitajte:Kakvo telo Prija ima! Otkrivena tajna besprekornog izgleda Aleksandre Prijović: Uz ove savete do leta ste u top formi (FOTO)

Činjenica da je supruga Filipa Živojinovića s godinama dosta promenila stil odevanja, da je vrlo oprezna po tom pitanju i da češće nego inače traži savet stilista dovela je vremenom estradnu umetnicu na poziciju najlepše odevenih dama javne scene. Retko kada Prija pravi greške, izuzetno vodi računa za koju priliku se oblači, takođe brine o tome da kao mama jednog dečaka bude smerna, a da ipak istakne obline kojim ju je priroda nagradila.

Pročitajte:Skromna devojčica iz Belog Manastira: Prvi snimak Aleksandre Prijović na početku karijere krije VELIKU TAJNU (VIDEO)

Stajling Aleksandre Prijović još jednom u nizu postao je tema medija, kada se pevačica na jednom rođendanu pojavila sa suprugom. Za tu zgodu ona je obukla crnu satensku haljinu na jedno rame do kolena, uz koje je uskladila crne sandale sa kajiševima oko članka i zlatnom, vrtoglavo visokom potpeticom,, dok je istovremeno ponela zlatan nakit.

Pročitajte: Gledaćete ih drugim očima: Dadilja otkrila detalje iz porodičnog doma Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Instagram

 

Čitava odevna kombinacija naišla je na pozitivne komentare Prijovićkine publike i pratioca na "Instagramu" ali i modnih kritičara koji nisu pronašli niti jednu jedinu zamerku. 

Komentari (0)

Loading