Moda

Skratila kosu do glave: Prijovićkin novi imidž će vas šokirati (FOTO)

Izgled Aleksandre Prijović nikad izazovniji

Skratila kosu do glave: Prijovićkin novi imidž će vas šokirati (FOTO)

Nesvakidašnji izgled Aleksandre Prijović u najmanju ruku oduzima dah, a izazovno izdanje u kabare stilu učinilo ju je neprepoznatljivom. Pevačica nije od onih koje mnogo eksperimentišu kada je izgled u pitanju, te na velike promene od poplarne Prije nismo navikli, a sada je veoma smelo izašla iz svoje komfor zone i odlučila se na transformaciju koja joj odlično pristaje.

Ona je na svom "Instagram" profilu podelila fotografiju u zavodljivoj crnoj haljini, ali ono što je iznenadilo mnoge jeste njena nova frizura. Da se paž ponovo vraća na velika vrata sada je pokazala i Aleksandra koja je skratila kosu i ukrasila je diskretnom trakom.

 Gornji deo od tila sa jednim otkrivenim ramenom dao je posebnu notu ovom izazovnom izdanju,.a da joj seksi outfit i te kako dobro stoji dokazuju komentari koji ne prestaju da pljušte.

Pročitajte: Ja sam bio taj koji je hteo da prekinemo, srećan sam otkad nismo zajedno - Šokantne izjave Prijinog bivšeg

 

 

Da li je ovo samo privremena transformacija za potrebe spota koji snima ili ćemo Aleksandru i ubuduće gledati u sasvim novom izdanju pokazaće vreme koje je pred nama, a ako je suditi po reakcijama njenih mnogobrojnih fanova reklo bi se da je ovaj put napravila pravi potez.

 

Komentari (0)

Loading