Moda

Haljina Maje Nikolić ima sve što vam je potrebno za najluđu noć: A tek da vidite cipele koje je uz nju uklopila (FOTO)

Stajling Maje Nikolić gotovo uvek je bez zamerke

Haljina Maje Nikolić ima sve što vam je potrebno za najluđu noć: A tek da vidite cipele koje je uz  nju uklopila (FOTO)

Mada nije previše napadan, niti ekstravagantan stajling Maje Nikolić uvek se isticao i privlačio pažnju šire javnosti. Možda baš iz razloga što za njega nije potrebna velika smelost, već isključivo zdrav razum i istančan ukus za modu, stil odevanja jedne od najlepših domaćih voditeljki uvek je nailazio na fine komentare fashion kritičara. Maja preferira komade koji su vanvremenski, lako se uklapaju uz razne varijante i pogodne su za sve prilike. Voli voditeljka da obuče i trenerku i džins i patike, ali s ozbirom na to da ju je publika navikla gledati u odelima, poslovnim haljinama, suknjama i košuljama najčešće su to odevne kombinacije koje krase njen ormar.

Pročitajte: Došlo je vreme da priznam da NE IDE, moja deca moraju znati da ih MAMA VOLI: Maja Nikolić otkrila kako stoje stvari u njenom domu

Boško Karanović

 

Ima tu i elegantnih toaleta, koje Maja nosi kada pođe u večernji izlazak sa suprugom Aleksandrom, a budući da se sprema najluđa noć i da su uveliko počele da se snimaju emisije na tu temu ne čudi što poslednjih dana sve češće pratioci voditeljku i  tako odevenu mogu videti. Jednom od svečanih haljina koja joj stoji kao salivena, bele je boje i dubokog šlica Nikolićeva se pohvalila nedavno uz komentar:

- Divna haljina može te podsetiti koliko je život divan.

Pročitajte:Bioskop i kokice: Porodica Maje Nikolić u izlasku, sin preslikan otac, ćerka kao med (foto)

Još jednom je stajling Maje Nikolić naišao na pozitivne kritike publike, najpre dama koje nisu mogle da ne prokomentarišu koliko joj haljina lepo stoji, kao i nakit i potpetice koje je ona brižljivo odabrala, pa i adekvatno uklopila, a mora se priznati da je najbolji kompliment kada žena ženu pohvali.

 

Komentari (1)

Loading
Kukavci

21:19 01.12.2022

I ona je poklekla i uletela u štanc mašinu...ode sve ono što je činilo posebnom i prepoznatljivom...sad čovek mora dobro da se pomuči da prepozna koja je od njih na slici...sve su iste ..